union-site-eng
CBD - Attraktive kontorlokaler med sjøutsikt og parkeringskjeller

Velkommen til Tordenskiolds gate 8-10

Type

Kontor

Areal

600 - 2800 m²
Tordenskiolds gate 8-10, 0160 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Sentralt plassert med kort vei til Nationaltheatret

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby svært representative kontorlokaler ved Rådhuset i Oslo sentrum, med tilgang på parkeringskjeller - en sjeldenhet i området.

Eiendommen
Tordenskiolds gate 8 - 10 er en kvalitetseiendom med sjøutsikt og det meste en kan ønske av fellesfasiliteter. Eiendommen inneholder blant annet felles kantine, stort og velutstyrt treningsrom med garderobe og dusj, parkeringskjeller og innendørs sykkelparkering. På taket er det anlagt terrassehage på felles takterrasse som har en fantastisk utsikt over indre Oslofjord, og hvor det er mulighet for å holde større arrangementer når dette tillates. 

Lokalene
Vi kan tilby mellom 1.101 m² og 3.308 m² kontorlokaler i følgende etasjer:
  • 2. etasje: 1.102 m²
  • 3. etasje: 1.102 m²
  • 6. etasje: 600 m²

God takhøyde og store vinduer er gjennomgående for alle arealer, og lokalene oppleves som svært lyse og luftige. Dagens løsning er en kombinasjon med cellekontorer og større møterom, i tillegg til sosiale soner.  Ankomst­- og sanitærfunksjonene er sentraliserte i etasjen som gir god fleksibilitet og mulighet for annen fordeling av cellekontor­ og landskaps­struktur enn det som er i lokalene i dag. Ny leietaker har derfor muligheten til å tilpasse nye løsninger etter ønske og behov. Det vil også være mulig å kombinere etasjer med intern kommunikasjon. 

Beliggenhet
Eiendommen har en fantastisk plassering like ved Rådhuset og har dermed gangavstand til det beste Oslo har å by på. Det er et bredt utvalg av kafeer, restauranter, dagligvare og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet, i tillegg til flotte rekreasjonsmuligheter langs sjøen. Aker Brygge og Karl Johan er en kort spasertur unna lokalene. En av byens største kollektive knutepunkter rundt Nationaltheateret stasjon er like i nærhet, hvor det er tilgang på t-bane, tog, flytog og bussforbindelse. Trikkestopp er i tillegg like nedenfor eiendommen.

Visning
Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram