union-site-eng
CBD - Kontorlokaler med høy standard ved Nationaltheatret

Areal 1

Type

Kontor

Areal

448 m²
Fridtjof Nansens Plass 7, 0160 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Beskrivelse

Beskrivelse

Kontorlokaler til leie i Fridtjof Nansens Plass 7.  Eiendommen er beliggende mot Rådhusplassens borggård - en attraktiv lokasjon i Vika/CBD.

Fridtjof Nansens Plass  7 fremstår svært representativ, med klassiske og tidløs arkitektur.

Lokalene vender mot Borggården, Tordenskioldsgate og Kjeld Stubs gate (Kunsterforbundet), og har således gode lysforhold.   

Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokatvirksomhet og andre næringer er lokalisert i området.

Ledige lokaler

2. etasje: 178m² - UTLEID
3. etasje: 340m² - UTLEID
3. etasje: 448m²
4. etasje: 347m²UTLEID

Lokalene består idag av åpent landskap, et par cellekontorer, gode møterom, stillerom og eget kjøkken med sosiale soner. 

Det er rikelig med vinduer som gir godt med dagslys til både arbeidsplassene og i møterom. Moderne teknisk infrastruktur og ventilasjon.

 

Området

Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud.  

Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og trikk. 

Nærmeste bussholdeplass er foran Rådhuset. Dette stoppestedet betjener en rekke linjer mellom øst og vest. I tillegg er det kort vei til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.

Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna.

Visning

Ta kontakt med megler for avtale visning

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram