union-site-eng
Dronning Mauds gate 1-3 - Juvelen i kontormarkedet

Velkommen til DMG 1-3

Type

Kontor

Overtakelse

Q4 2021

Areal

469 - 1100 m²
Dronning Mauds gate 1-3, 0250 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kjøreport

Nærområdet

Beskrivelse

EIENDOMMEN
Dronning Mauds gate 1 - 3 er en av Oslos mest ettertraktede kontoradresser. Etter rehabiliteringen har eiendommen usedvanlige kvaliteter når det kommer til materialitet, fasiliteter og tilgjengelighet.

Dronning Mauds gate 1-3 har vært et arkitektonisk signalbygg i Vika siden 1972. Bygget har gått gjennom en total rehabilitering i løpet av 2020. Bygget er utvidet med en ny 11. etasje og kanskje byens fineste takterrasse med utsikt over både Pipervika, Aker brygge, Rådhuset og Akershus festning. Huset er gjennomgående oppgradert og fremstår nå som nytt både inn – og utvendig. De originale trappoppgangene fra 70-tallet er bevart og pusset opp. Inngangene er oppgradert i et tidløst design, innrammet med svart naturstein. Alle overflater i fellesarealene preges av høy kvalitet i design og utførelse. 

LOKALENE
Dronning Mauds gate 1 – 3 vil gjennomgående oppleves som en eiendom med svært høy standard. Bygget fremstår med eksklusive løsninger og gjennomtenkte materialvalg. Fra du entrer det fasjonable inngangspartiet til du setter deg ned på arbeidsplassen er opplevelsen av kvalitet gjeldende der alle etasjer er videreutviklet og tatt vare på. Fasaden er endret og bekledd med norsk granitt fra Trøndelag og bygget klassifiseres Breeam-Excellent og energimerke A.

De moderne kontorlokalene har vinduer fra gulv til tak som gir rikelig med både dagslys, utsyn og en utsikt få forunt.

Ledige arealer
- 4.etg: BTA ca. 1.100m²
Lokalet kan leies samlet, eller deles opp til til hhv. 469m² og 632m²

- 5.etg: BTA ca. 960m² - UTLEID

PECUNIA X
Det finnes høy standard, og det finnes Pecunia-standard

Med arbeidssted i en av Pecunias eiendommer får du ikke bare et flott areal. Du skal også kjenne på følelsen av å komme innenfor døren til et tilbud forbeholdt de få, en klubb.

Effektivitet og utnyttelse av arbeidsdagen oppnås ved å tilrettelegge for ulike behov. Pecunias svar på dette heter Pecunia X. Som leietaker i våre eiendommer tar du del i dette fellesskapet og kan benytte kvalitetsprodukter innenfor trening, garderobe, rens/skredder, bilvask, restaurant, after work og andre arrangementer på f.eks. takterrassen XI. 

For mer informasjon, se byggets hjemmeside i menyen til høyre.

BELIGGENHET
Det beste Oslo kan tilby er tilgjengelig i umiddelbar nærhet. I tillegg til spise- og serveringstilbud i verdensklasse, er Dronning Mauds gate 1 -3 et fantastisk utgangspunkt for rekreasjon. Utnytt vannet og Oslofjorden, eller teater, kino og museumsalternativene. Kanskje er det shopping som får deg til å slappe av. Fashion-, interiør- og sportsbutikker er blant alternativene. Uansett når på døgnet du ønsker å ta et friminutt, eller traktere gjester, er valgmulighetene mange. Gå til Oslos beste restauranter eller nyt et raskt måltid ved en av food-truckene utenfor det nye Nasjonalmuseet.

GÅRDEIER
Eiendommen eies og forvaltes av Pecunia, som har en tradisjonsrik historie. Pecunia er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling og forvaltning. Deres håndverks-filosofi er årsaken til at Pecunia-standard i dag er et begrep i eiendomsbransjen. Pecunia-standard er synonymt med høy kvalitet, gjennomføringsevne og stilsikker smak

DRIFT
Alltid oppdatert – alltid på

Pecunias driftsavdeling yter suveren service og forsterker opplevelsen av å være del av et premiumprodukt. Med kompetanse og innsikt sørger vi for arealer som til enhver tid er i førsteklasses stand, ivaretar miljøaspektet og bidrar til en trivelig og sømløs hverdag.

VISNING
Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram