union-site-eng
Effektive og profilerte kontorlokaler med sentral beliggenhet - Rådhusgata 24

Krysset Rådhusgata/Kongens gate

Type

Kontor

Areal

200 - 758 m²
Rådhusgata 24, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Kantine

Heis

Garasje/P-plass

Bredbåndstilknytning

Christiania Torv og Hansken

Beskrivelse

Om eiendommen og lokalene:

Kontorlokaler til leie i Rådhusgata 24 -  Eiendommen er et ærverdig bygg fra 1881 og kombinerer klassisk arkitektur med moderne løsninger. Gården er modernisert og totalrehabilitert de senere årene og fremstår i dag som et meget representativt og effektivt bygg.

Vi har nå for leie lyse og representative kontorer i 2. og 3. etasje.

Begge etasjene er på ca 379 kvm BTA. En flott interntrapp gjør at lokalene også passer meget godt til brukere som trenger to etasjer og totalt leieareal kan følgelig bli opp mot ca 758 kvm BTA.

Pr i dag er det hovedsakelig cellekontorer / teamløsninger, men noe åpent landskap og ulike møterom. Arealene har en effektiv planløsning og med en åpen kontormøblering kan man få mellom ca 20 til 30 arbeidsplasser per etasje. Se for øvrig forslag til planløsninger i annonsen.

Lokalet kan flyttes rett inn i, men gårdeier ser det som naturlig å oppgradere lokalene i en ny og innovativ stil – og i samarbeid med leietaker vil utleier være med på å skape en hyggelig og spennende arbeidsplass. 

Eiendommen er tilknyttet en restaurant som serverer lunch for leietakere i eiendommen.  

Beliggenhet

Rådhusgata 24 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. 

Rett ved ligger Christiania Torv. Her finner man bl.a. de populære restaurantene Hansken og Cafe Skansen, og her i fra er også veien kort ned til Rådhusplassen. Går du nedover Rådhusgata kommer du til Havnepromenaden og Bjørvika.   

Stortinget T-banestasjon og Karl Johansgate ligger en kort spasertur unna, og busslinjer og trikkelinjer trafikkerer Kvadraturen med hyppig frekvens.  

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram