union-site-eng
EGER - Hjørnelokale på Egertorget til leie

Type

Kontor

Areal

276 m²
Karl Johans gate 23B, 0159 Oslo

Beskrivelse

Nå har vi på vegne av Promenaden Management til leie kontorlokaler sentralt beliggende på Egertorget.

Lokalet er i ferd med rehabiliteres og fremstår i dag som et rålokale som skal skreddersys for leietager.  Fra hjørnet i 4. etasje har man en fantastisk utsikt over Egertorget, Stortinget og Karl Johans gate med en liten balkong. Planløsningen er meget fleksibel og kan egne seg for både åpent landskap og cellekontor (se forslag i bilder).

Gårdeier har høyt fokus på kvalitet og dette gjenspeiles i leveransen av oppgraderinger, ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Området rundt Eger har i senere år etablert seg som en destinasjon for opplevelser som tilbyr et unikt utvalg av kafeer, restauranter og shopping.

Den sentrale beliggenheten kombinert med et fantastisk servicetilbud og pulserende miljø har gjort dette til en foretrukket kontorlokasjon for bedrifter innenfor mange bransjer. Videre har en rekke innovative kontorfelleskap i området skapt Norges fremste hub for gründere og spennende start-ups.

Rett utenfor bygget finner man Stortinget T-bane stasjon og en rekke trikk- og busslinjer som bidrar til et godt kollektivtilbud. 

 

Standard

Bygget har bl.a. oppvarming ved fjernvarme inkludert i felleskostnadene.

Inngangspartiet oppgraderes i 2018.

Eiendommen forvaltes av Promenaden Management, som er forvaltningsselskapet til Meyer Bergman. Selskapet forvalter en rekke eiendommer i området rundt Egertorget. Ved å leie hos Promenaden Management får man kontorlokaler av høy kvalitet hos en utleier med nærhet til forvaltningen og med et mål om et langsiktig samarbeid med sine leietakere.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram