union-site-eng
OSLO SENTRUM - Representative kontorlokaler rett ved Karl Johans gate

Lokalene ligger rett ved Egertorget

Type

Kontor

Areal

297 m²
Akersgaten 28, 0158 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Nærområdet

Beskrivelse

På vegne av Promenaden Management har vi kontorlokaler til leie sentralt beliggende på Karl Johan. Lokalet for leie er ca 297 kvm BTA og er gjennomgående med god takhøyde - noe som skaper lyse og luftige lokaler.

Lokalet skal tilpasses ny leietaker som gir muligheter for å få skreddersydde lokaler for din virksomhet. Se plantegning i bildekarusellen som viser et eksempel på løsning (ny planløsning vil bli utarbeidet med utleier og leietaker).

 

Gårdeier har høyt fokus på kvalitet og dette gjenspeiles i leveransen av oppgraderinger, ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

 

Bygget har sykkelparkering i kjelleren.

 

Beliggenhet

Området rundt Eger har i senere år etablert seg som en destinasjon for opplevelser som tilbyr et unikt utvalg av kafeer, restauranter og shopping.

Lokalene ligger rett rundt hjørnet for Stortinget stasjon, som gir umiddelbar adgang til alle byens t-banelinjer. Videre stopper trikker og busser i Stortingsgaten. Ned Karl Johan ligger Oslo S - som er Norges største offentlige kommunikasjonspunkt for buss, trikk, t-bane, tog og flytoget. Flere parkeringshus i umiddelbar nærhet.

Den sentrale beliggenheten kombinert med et fantastisk servicetilbud og pulserende miljø har gjort dette til en foretrukket kontorlokasjon for bedrifter innenfor kreative yrker som design, PR, mote. Videre har en rekke innovative kontorfelleskap i området skapt Norges fremste hub for gründere og spennende start-ups.

Standard

Inngangspartiet oppgraderes i 2018.

Eiendommen forvaltes av Promenaden Management, som er forvaltningsselskapet til Meyer Bergman. Selskapet forvalter en rekke eiendommer i området rundt Egertorget. Ved å leie hos Promenaden Management får man kontorlokaler av høy kvalitet hos en utleier med nærhet til forvaltningen og med et mål om et langsiktig samarbeid med sine leietakere.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram