union-site-eng
OSLO SENTRUM - Nyoppusset kontor / Showroom sentralt på Egertorget

Type

Kontor

Areal

340 - 680 m²
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo

Fasiliteter

Heis

Beskrivelse

Nå er det muligheter for å leie lokaler i det sentralt beliggende Eger-kvartalet. Lokalene for leie er begge på ca 340kvm og kan benyttes til kontor, showroom  eller kombi, da de i dag består av en kombinasjon. 

Lokalene har god takhøyde og store vindusflater. Høy standard og et representativt uttrykk, kombinert med en effektiv planløsning, gjør dette til et attraktivt kontorlokale for mange bransjer.

Plantegningen i annonsen viser tenkt løsning, men disse kan tilpasses iht. leietakers behov.

 

Ledige arealer

- 4.etg 340 kvm kontor / showroom
- 5.etg 340 kvm kontor / showroom

Beliggenhet

Beliggenheten blir ikke mer sentral i Oslo sentrum. Eger-kvartalet ligger midt i hjertet av Oslo. Rett utenfor bygget finner man Stortinget T-bane stasjon og en rekke trikk- og busslinjer.

Området rundt Eger har i senere år etablert seg som en destinasjon for opplevelser som tilbyr et unikt utvalg av kafeer, restauranter og shopping.

Den sentrale beliggenheten kombinert med et fantastisk servicetilbud og pulserende miljø har gjort dette til en foretrukket kontorlokasjon for bedrifter innenfor kreative yrker som design, PR, mote. Videre har en rekke innovative kontorfelleskap i området skapt Norges fremste hub for gründere og spennende start-ups.

I umiddelbar nærhet igger T-banestasjon, trikke- og busslinjer og Oslo S, med tog og flytog ligger rett ned Karl Johan.

Standard

Bygget har heis, sykkelparkering, fiber og oppvarming ved fjernvarme inkludert i felleskostnadene.

Eiendommen forvaltes av Promenaden Management, som er forvaltningsselskapet til Meyer Bergman. Selskapet forvalter en rekke eiendommer i området rundt Egertorget. Ved å leie hos Promenaden Management får man kontorlokaler av høy kvalitet hos en utleier med nærhet til forvaltningen og med et mål om et langsiktig samarbeid med sine leietakere.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram