union-site-eng
ENSJØ TORG - Profilerte lokaler rett over T-banen

Lokalene blir så sentralt som mulig på Ensjø, kun 20 meter fra t-banen

Type

Kontor

Areal

348 - 814 m²
Ensjøveien 19, 0655 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Det er 2 ledige lokaler som kan leies separat eller samlet.

Beskrivelse

Der hvor ulike mennesker møtes blir dagene mer interessante. På Ensjø Torg vil du få det beste fra mer enn én verden. 

Ensjø Torg er en del av byfornyelsen, her vil næringseiendom og gammel fabrikkvirksomhet vike for nye boliger, gode service- tilbud, lokale butikker og kulturaktiviteter. Sammen med frodige parker, et godt kollektivtilbud og sykkel- og gangveier skaper Skanska nå en moderne og miljøvennlig bydel. Ensjø Torg blir et trygt, godt og levende sted å være hvor du vil være i sentrum.

Midt på Ensjø Torg kommer et nytt handels- og kontorbygg. Her blir det mulig å leie kontorer i 2019. Bygget ligger midt i tyngepunktet på Ensjø da t-banen går opp rett ved siden av bygget. Det etableres også et flott vannspeil og det anlegges et torg som skal bli midtpunket på Ensjø. Det er mulig å leie fra 349 - 798 kvm i byggets 2. etasje. 2. etg er delt opp i to seksjoner men disse er også mulig å leie samlet. 

Lokalene får god profilering og passer for alle typer kontorbedrfiter, også virksomheter som henvender seg publikum som lege, tanlege annen helsevirksomhet mm. Sammen med butikkene og restauranetene som kommer i første etasje, blir lokalene en del av en profilert og utadrettet fasade. 

Ledige lokaler:

2. etg: Kontor

  • Seksjon 6 - Kontor: 348 kvm BTA
  • Seksjon 7 - Kontor: 466 kvm BTA

Beliggenhet

Ensjø Torg ligger direkte over Ensjø T-bane, der hovedutgangen til t-banen går langs bygget. Dette blir også midt punktet på Ensjø og en ideell lokasjon for bedrifter som ønsker å ligge på tyngedepunktet i området og rett på Ensjø T-bane. Det går også bro fra torget over til Kampen som gjør at dette også blir et naturlig besøkspunkt for kollektivreisende som bor på der. Ensjø er i en prosess av å forvandles fra et bil og industribasert området til det som blir den nye "Ensjøbyen". Her skal det i de neste årene etableres opp mot 7000 boliger, flotte grønt arealer og et hyggelig  bomiljø. Ensjø T-bane ble oppgradert i 2015 og fremstår som moderne og funksjonell.

Standard

Lokalene er en del av nybygget Ensjø Torg og får alt av moderne løsninger og en standard man kan forvente av et nybygg.

Innhold

Lokalene ligger rett ved Ensjø t-bane og får en flott eksponering i tyngepunktet av Ensjø. Lokalene får glassfasade rett mot torget og Ensjøveien og dette gjør leietaker svært synnlig og gir lokalene mye lys. Da dette er et nybygg får leietaker gode muligheter til å skreddersy lokalene. Mtp. beliggenheten så passer lokalene ypperlig for helserelaterte bedrifter som lege, tannlege, fysioterapaut osv. Dog så er lokalene tilgjengelig for alle leietakere. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram