union-site-eng
"ESKALATOR" - Nybygg på Bryn med alle fasiliteter og et unikt arkitektonisk preg - 50 meter til T-bane

"Eskalator" blir et flott nybygg på Bryn og får også takterrasse

Type

Kontor

Areal

1500 - 10000 m²
Østensjøveien 44, 0667 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Det kan sitte opp til 100 pers per etasje i åpen løsning.

Beskrivelse

Sett din bedrift i et nybygg med alle fasiliteter, et unikt arkitektonisk preg og som ligger rett ved buss og t-bane. I Østensjøveien 44 på Bryn bygges det et nytt bygg på 11 650 kvm rett over ovenfor Brynseng t-bane. Eiendommen kalles Eskalator fordi hele bygget sentreres rundt et flott trappeløp som binder etasjene sammen både visuelt og fysisk. Bygget skal også legge til rette for et attraktivt kontormiljø med egen kaffebar. flott felles kantine, møteromssenter, dusj og garderobefasiliteter, bil og sykkelparkering og stor takterrasse som er tilgjengelig for alle byggets brukere.

Østensjøveien 44 ligger strategisk plassert på Bryn i nærhet til t-bane, buss og tog. Østensjøveien er hovedfartsåren gjennom Brynsområdet og det er kort vei til hovedveinettet i og rundt Oslo.

Eskalator får store fleksible etasjeplan på rundt 1450 kvm med en rektangulær utforming. Dette gjør at det er enkelt å tilpasse for både cellekontor eller åpne løsninger. Det er også vinduer på alle byggets vegger og gjennomgående lys, noe som gjør at det er mulig å lage veldig effektive løsninger.

 

Bygget kan ferdigstilles ca. 18 mnd fra signert kontrakt

 

Beliggenhet

Brynsområdet:

Bryn er et etablert næringsområde med over 3000 bedirfter i nærområdet med over 15 000 ansatte. Området er attraktivt for bedrifter som ønsker nærhet til både offentlig kommunikasjon og god tilgang med bil. Det også populært for bedrifter som ønsker et bredt utvalg av fellesfasilitert og moderne kontorlokaler. Bryn og nærområdene rundt er hjem til mange ingeniør, teknologi og legemiddelbedrifter, samt store offentlige brukere. Det er flere profilerte leietaker i nærområdet slik som ATEA, Kripos, Statens Vegvesen, Skatt Øst og mange fler.

Offentlig kommunikasjon:

Eskalator ligger sentralt på Bryn med nærhet til både offentlig transport og hovedveinettet. Brynseng t-bane ligger tvers over veien fra bygget, kun 50 meter fra hovedinngangen. Her går det linje 1-5 og det er kun 2 min reise til Helsfyr kollektivknutepunkt og 10 min reise til Oslo S. Brynseng T bussholdeplass ligger direkte utenfor bygget og her går rute 23, 24, 103 og 104. Det er også kun 350 meter til Bryn Togstasjon med avganger hvert 15. minutt.

Standard

Eskalator blir et nybygg med alle de krav som stilles til moderne næringseiendommer. Dette blir et miljøbygg med BREEM-sertifisering og universell utforming. Bygget får også alt av moderne tekniske løsninger både når det gjelder data, kabling og ventilasjons. Eskalator blir også et bygg med fokus på gode kvaliteter og materialer og det er lagt vekt på kvalitet i både natursteinen som vil dekke fasaden og byggets innvendig materialer. Inne i bygget vil det bli brykt lyst treverk som skaper atmosfære og varme.

Innhold

Eskalator får store arealflater med vindusflater 360 grader rundt bygget. Dette gjør at lokalene kan gjøres svært arealeffektive, både for cellekontor og åpne landskap. Det vil være mulig å få mot opp til 100 ansatte på ett plan i åpen løsning og ca. 50 ansatte ved total maksimering av cellekontor. Lokalene går også rundt byggets spesielle trappekjerne, men det opprettes glassfasader mellom kontorene slik at visuell kommunikasjon mellom og rundt trappeløpet opprettholdes. Dette er med på å skape en enhetlig kontorfølelse.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram