union-site-eng
Factory Tøyen - kontorlokaler du ikke har sett maken til - Siste mulighet

Type

Kontor

Areal

346 m²
Kjølberggata 21, 0653 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Garasje/P-plass

Beskrivelse

Velkommen til Oslos nye kreative senter. På Tøyen blir nå en 6.250 kvadratmeter stor fabrikkbygning over 4 etasjer forvandlet.

Fabrikkmaskinene byttes ut med innovatører. Samlebåndene erstattes av restaurantkjøkken. Pauserommene fylles med tegnebord, lagrene med tappekraner, og 2.000 kvadratmeter åpnes for et medlemsbasert coworking space som skal huse innovative individer på tvers av fagfelt.

Huset vil inneholde kontorlokaler, coworking, eventlokaler, restauranter, og utadrettede virksomheter. Dette blir Factory Tøyen. Utviklers ambisjoner med bygget er å skape en destinasjon.

Design preger hele eiendommen, med fokus på detaljer og med inspirasjon fra hotel og servicebransjen. 

Lokalene

Utvikler har også forbeholdt arealer for større leietakere, som ønsker lengre kontrakter, men hvor man får en unik mulighet til å være en del av miljøet i Factory Tøyen. Dette blir lokaler som leietakere selv kan være med på å påvirke utformingen av, og man vil sammen med leietakere finne det perfekte uttrykk. Denne eiendommen vil gi bedrifter kontorlokaler det er vanskelig å kopiere. 

Kontorlokalene har store vinduer, meget god takhøyde og leveres med et røft og industrielt preg som vist på illustrasjonene over.

Ledig areal:

2. etasje: ca 356 kvm

Følg med på Factory Tøyen på: 

https://www.factorytoyen.com/

www.instagram.com/factorytoyen

Standard

Kjølberggata 21 er en tekstilfabrikk fra 1913 med historie i veggene. Bygget er det første i Norge i fullarmert betong og kan regnes som lillebroren til Havnelageret i Oslo, begge tegnet av arkitekt Bredo Henrik Bertsen. 

Sammen med MAD arkitekter, har RGN Property gjort jobben med å bevare så mye som mulig av de originale detaljer, samtidig som man rigger for morgendagens behov. Man har lagt vekt på, også i et over 100 år gammelt bygg, å ta miljø på alvor, blant annet ved å bruke naturlig ventilasjon i kombinasjon med det tekniske anlegget. Det vil si at motorer kan åpne vinduene om CO2 måleren eller temperaturen tilsier det. 

 

Beliggenhet

Tøyen er et av de mest sentrale områdene i Oslo, med et variert tilbud av restauranter, boliger, og næring, som tilsammen utgjør en komplett bydel.  

Alle T-banelinjer stopper på Tøyen stasjon, og flere busslinjer har rute her. Samtidig er det enkelt å komme seg med bil til området. 

20-bussen stopper rett utenfor eiendommen. Denne ruten tar deg gjennom hele byen, fra Skøyen til Helsfyr. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram