union-site-eng
Hasle Fem - Kontorlokaler i fullservicebygg med 250 p-plasser og godt utvalg av fellesfasiliteter

Referanselokaler

Type

Kontor

Areal

1635 - 10345 m²
Økernveien 94, 0579 Oslo
Med 253 parkeringsplasser - de fleste innendørs - er eiendommen i en særstilling når det gjelder parkeringsdekning

Beskrivelse

Hasle Fem kan fra høsten 2020 tilby attraktive kontorlokaler på inntil ca. 10.300 m².

Eiendommen

Eiendommen med adresse Økernveien 94 ble oppført i 2001, og har senere blitt betydelig oppgradert. I dag fremstår eiendommen som en moderne fullserviceeiendom med et godt utvalg av fellesfasiliteter.

Hasle Fem ligger godt synlig på Hasle vis-à-vis Hasle Torg og T-banestasjonen. Blant dagens leietagere er Arbeids- og Velferdsdirektoratet, Geomatikk og Medistim. 

Ledige lokaler

  • 1.142 m² i 5. etasje
  • 2.584 m² i 4. etasje
  • 2.584 m² i 3. etasje
  • 1.635 m² i 2. etasje
  • 1.635 m² i 1. etasje
  •   765 m²  i u. etasje
Personalrestaurant
Personalrestauranten i eiendommen driftes av RealMat. De lager ujålete mat av kvalitetsråvarer, og leverer sunn mat med sesongens beste råvarer. Hos RealMat er det dyktige kokker som lager maten, og vi lover deg at du kommer til å smake det. 

Det er lagt opp AV-utstyr slik at personalrestauranten også kan benyttes til arrangementer på dag- og kveldstid. På sommerstid vil man også kunne benytte terrassen tilknyttet personalrestauranten.

253 parkeringsplasser
Med totalt 253 parkeringsplasser - de fleste innendørs - er dette en eiendom som er i en særstilling når det gjelder parkeringsdekning. Det er enkel av-og-påkjøring til både Ring 3, E6 og Østre Aker vei. 

God kollektivdekning
Rett over gaten ligger Hasle T-banestasjon som betjener linje Fem mellom Vestli og Sognsvann. Innenfor få minutters gange finner du også Økern og Løren T-banestasjon.
Det er busstopp rett utenfor hovedinngangen, og denne holdeplassen betjener rute 20, 21 og 60. Flybussen stopper i Grenseveien.

Godt tilrettelagt for den aktive
Det er godt utbygd sykkelveinett i området. Når du er fremme så har vi lagt til rette med romslig innendørs sykkelparkering, sykkelverksted og sykkelvask.
Eiendommen får også oppgraderte garderobefasiliteter med tørkerom og god skapkapasitet. 

Området
Hasle har de siste årene gjennomgått en stor transformasjon. I dag fremstår det som et attraktivt område med en god blanding av boliger, kontorer og et godt servicetilbud.
Mange store selskaper har den seneste tiden valgt Hasle/Økern som lokasjon for sin virksomhet. Blant disse er Aller Media, COWI, Securitas, Atea, Telia m.fl. I 2020 og 2021 vil området også få tilført hoteller. 
 

Utleier
Eiendommen eies og forvaltes av Møller Eiendom.

Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for neste generasjon. Selskapet investerer i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi, og ønsker å bidra betydelig innenfor utvilkling av nye og attraktive byområder.

Møller Eiendom forestår selv drift av alle kontorbygg med egne vaktmestere. Driftsavdelingen er vårt ansikt utad og er de som har den daglige kontakten med leietakerne. Vi ønsker derfor at det står "Møller Eiendom" på ryggen til alle våre vaktmestere.

Utleier legger vekt på mobilitet og tilrettelegger for smart mobilitet på sine eiendommer. På Hasle Fem vil det i tillegg til også legges opp til El-sykkeldeling, Hyre bildeling og det tilrettelegges for elbilladere.

Mer informasjon

Ta gjerne kontakt med megler om du ønsker mer informasjon, eller ønsker å avtale en visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram