union-site-eng
Helsfyr - Effektive kontorlokaler med god eksponering

Type

Kontor, Butikk/Handel, Undervisning/Arrangement

Overtakelse

Ledig nå

Areal

500 - 1200 m²
Grenseveien 107, 0663 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

Nå kan din bedrift leie kontorlokaler sentralt beliggende midt på Helsfyr i Grenseveien 107 med gode profilerings- og eksponeringsmuligheter.  Eiendommen er bygget i to trinn, hvorav det første byggetrinnet stod ferdig i 1997 og andre byggetrinn i 2000. Eiendommen fremstår som et moderne kontorbygg med god standard.

I dag er lokalene delt inn i en kombinasjon av både åpent landskap og cellekontorer, med tilhørende møterom og sosiale soner. Store vindusflater bidrar til lyse og luftige lokaler som slipper inn mye dagslys , og lokalene innehar god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Ledige arealer

Leietaker vil kunne leie så mye areal som nødvendig, da lokalene kan deles opp i mindre arealer.

Adkomst

Flybussen tar deg til Gardermoen på 35 minutter og har avgang fra Helsfyr hvert 20. minutt alle virkedager. Videre er det kun få minutters gange til Helsfyr T-banestasjon hvor du kan ta linje 1, 2, 3 og 4, samt Helsfyr busstasjon hvor linje 21, 28, 37, 66, 68, 76, 76X og regionsbusser til Nittedal og Romerike går.

Med bil er det enkel adkomst til eiendommen ved avkjørsel fra E6 eller Helsfyrkrysset. Det tar kun 5 minutter med bil til sentrum og 30 minutter til Gardermoen.

Beliggenhet

Helsfyr byr på et bredt utvalg av fasiliteter, med eksempelvis shopping på Fyrstikktorget og Bryn Senter, hotellovernatting, restauranter og et rikholdig tilbud innen trening, helse og velvære i nærheten. På Helsfyr er det et meget godt tilbud av offentlig kommunikasjon, noe som gjør Helsfyr til et svært attraktivt område for mange bedrifter.

Innhold

Eiendommen eies og forvaltes av Jotne Eiendom. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram