union-site-eng
Hoffsveien 4. Kontorlokaler i profilert eiendom på Skøyen

Velkommen til Hoffsveien 4

Type

Kontor

Areal

600 - 6126 m²
Hoffsveien 4, 0275 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

På Skøyen ligger Hoffsveien 4, et moderne kontorbygg kledd i hvit marmorstein. De karakteristiske kvalitetene gjenspeiles i interiøret – fra det flotte, åpne inngangspartiet, til kontorlokalene med store vinduer og fantastisk lysinnslipp.

Utleier Eiendomsspar tilbyr nå arealeffektive kontorarealer i eiendommen fra 2. til 8. etasje. Mulighet for å leie arealer fra 492 til 6 126 kvm BTA. De største etasjeflatene er på over 2000 kvm BTA. Lyst og energisk, smart og effektivt, i et område med utvikling og vekst.

Arealer

2.etasje: ca. 650m²
3.etasje: ca. 632m²
4.etasje: ca. 2.014m²
5.etasje: ca. 2.014m²
6.etasje: ca. 1.484m² - UTLEID
7.etasje: ca. 866m²
8.etasje: ca. 873m² - UTLEID

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Hoffsveien 4 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Innhold

EFFEKTIVE OG LYSE KONTORER 

I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Kombinasjonen av marmor og glass med varmere elementer skaper en stilren ramme.

Kontorarealene drar nytte av byggets store vindusflater som skaper et luftig og lyst interiør slik at de ansatte opplever et produktivt og motiverende miljø. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Det legges opp til fine sosiale soner i hver etasje, og gode stillerom og møterom.
Sammen med utleier Eiendomsspar vil leietaker kunne skreddersy lokalene til sine behov.  


KANTINE, MØTEROMSENTER OG FELLES TAKTERRASSE 

Inngangspartiet leder opp til fellesarealene i andre etasje, hvor det er prosjektert en flott kantine og et nytt møteromssenter. Det er også en felles terrasse i 7. etasje. 

GARDEROBER, SYKKEL- OG BILPARKERING 

I undertetasjen finner man oppgraderte garderober for brukere av bygget med en aktiv hverdag.  Eiendommen har to garasjeplan, med mulighet for lader til El-bil. Her er det også sykkeparkering. 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 31

Bruksnr: 472

Kommunenr: 301

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram