union-site-eng
Karenslyst Allé 16 - Kontorer / showroom til leie i Tårnhuset på Skøyen

Type

Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement

Areal

240 m²
Karenslyst Allé 16, 0278 Oslo

Fasiliteter

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Nærområdet

Beskrivelse

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Ledig areal

Alternativ 1       240 m² i 3. etasje (hvis ønskelig kan man se på en kortere leieperiode for dette arealet)
Alternativ 2       293m² i 2. etasje. UTLEID

Leietaker har en fin mulighet for å forme lokalene etter eget ønske. Lokalene femstår som lyse og moderne og passer godt for både kontorbrukere og som showroom.


Beliggenhet

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram