union-site-eng
Karenslyst Allè 20 - Signalbygg med identitet

Type

Kontor, Garasje/Parkering

Overtakelse

Q4 2022

Areal

987 - 8792 m²
Karenslyst Alle 20, 0278 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Beskrivelse

KA20 er et signalbygg med identitet, i et område fullt av liv og i nærhet til alt. Med moderne arkitektur, og et interiør som matcher, passer dette for selskaper som søker det lille ekstra. Totalt er bygget på 10 082 m2 BTA fordelt på 7 etasjer. Vi kan nå tilby ledige lokaler på plan 2, 3, 4, 5, 6 og 7 på til sammen 8792 m2. 

Lokalene:
Bygget har det meste man kunne ønske av fellesfasiliteter. Gjester vil ankomme via et moderne inngangsparti og en felles resepsjon. I tillegg har eiendommen et felles møterom og et auditorium som står disponibelt for leietakerene. For større arrangementer kan selskapene også ta i bruk byggets egene bakhage eller takterrasse.

For de spreke ansatte som sykler til jobb har KA20 både sykkelparkering og et oppgradert dusj og garderobe-område. For de som kjører er det i tillegg gode parkeringsmuligheter for bil. Kombinert med nærheten til offentlig transport vil alle og enhver finne en kjapp og effektiv vei til jobb som måtte passe dem best. 

Ledige lokaler:
2. etg: Ca. 1496 m2
3. etg: Ca. 1691 m2
4. etg: Ca. 1692 m2
5. etg: Ca. 987 m2
6. etg: Ca. 1707 m2
7. etg: Ca. 1202 m2


Område:
Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.Fra Karenslyst Alle 20 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram