union-site-eng
KOMBI / LOGISTIKKLOKALER MED NYOPPUSSEDE KONTORER

Type

Kontor, Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Andre

Areal

800 - 1300 m²
STÅLFJÆRA 10, 0975 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Kantine

Kjøreport

Beskrivelse

Utrolig effektive og profesjonelle lokaler til leie! Tilgang til ca 500-1000 KVM høytlager med 4,40m høy kjøreport, med av/på lessing under tak!

Kontordelen på ca 300 KVM er nyoppusset og det er tilgang til felles kantine.

UNIK LOGISTIKKEIENDOM SENTRUMSNÆRT

Potensiell leietager vil være samlokalisert i samme lokaler som Lindab AS, med eget eksklusivt avgrenset høytlager med egen kjøreport etter nærmere avtale. I tillegg til egne nyoppussede kontorlokaler. Kantinen deler leietaker med Lindab.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

Konsernet omsatte for 7 849 MSEK i 2016, og er etablert i 32 land med ca 5100 ansatte. Hovedmarkedet er yrkesbygg, som står for 80 % av omsetningen, mens boligbygg står for 20 % av omsetningen. Det Nordiske markedet utgjør 47 % av den totale omsetningen.

Beliggenhet

Stålfjæra 10 ligger kun ca 10-13 min fra Oslo sentrum, og ca 25 min fra Gardermoen. Det er enkel avkjøring fra Østre Aker Vei.

Innhold

Høytlager behov etter nærmere avtale.

Varmtlager/arkiv etter nærmere avtale.

Meget arealeffektive nyoppussede kontorlokaler. Plass til 10-20 plasser avhengig av løsning.

 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram