union-site-eng
LAGER / KOMBINASJONS LOKALER i MØLLEPARKEN - Lei lokaler i et kreativt miljø

Mølleparken ligger flott til rett ved Akerselva

Type

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering

Areal

500 m²
Mølleparken 4, 0589 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kjøreport

Områdebildet

Beskrivelse

Nå er det mulighet til å leie kombinansjonslokaler i det kreative miljøet som er blitt Mølleparken. Mølleparken er et gammel industriområdet som i de siste årene har bli konvertert til et omfattende miljø av kreative bedrifter som ønsker kontorlokaler med særpreg og sjel. Mølleparken består av en rekke bygg som ligger langs Akerselven. Beliggenheten litt nord for Grunerløkka gjør dette til et attraktivt området for bedrifter som ønsker å ligge i et pulserende og levende miljø. Dette har gjort at en rekke bedrifter innenfor underholding, markedsføring og media har valgt å plassere seg i Mølleparken.

Bland de som allerede har valgt Mølleparken ligger 4 Storyline Studios, 4 1/2 Film, Maipo Film, Schjærven AS, Go Electra AS, Prolyd AS, Red Bull Norway, RevisionsBureauet AS m. fl.

Området rundt bygget er preget av naturskjønne omgivelser, med direkte tilgang til friområder og turstier. I tilegg kan man tilby alle leietagere en stor felles takterrasse som vender mot elven. Denne takterrassen kan også leies for større arrangementer om ønskelig.

Mølleparken 4 ligger med et representativt og oppusset inngangsparti - som vender mot Akerselven.

 

Ledige arealer:Lokalet kan enten leies et kombinasjonslokalet eller et rent lager.

  • Alt.1 Ca 150-200kvm kontor i front og ca 300-350kvm lagerarealet. Kontorlokalene kan leies "as is" eller tilpasses leietaker
  • Alt.2 Ca 500kvm lager

Det legges opp til god standard for kontorlokalene, med store glassfronter og god utsikt.

 

Adkomst

Kollektivtrafikk: Nærmeste holdeplasser er Biermannsgate og Birkelunden som ligger få minutter unna til fots. Her stopper trikk 11, 12 og 13. Mange buss-forbindelser fra Alexander Kiellands plass.

Bil: Enkel adkomst via Ring 2 eller Sannergata. God parkeringsdekning på eiendommen med 30 p-plasser.     

Beliggenhet

Mølleparken 4 ligger i øvre del Grünerløkka, midt mellom Birkelunden, Markus Thranes gate og Aleksander Kiellands plass. Mølleparken er et gammelt industriområde fra tiden etter den industrielle revolusjon, som de siste ti-årene har blitt omdannet til i et spennende, sjelfullt og mangfoldig næringsområde rett ved Akerselva. Kreativiteten og engasjementet fra den tid området huset industrivirksomhet som spinnerier, sagbruk og støperier, preger fortsatt miljøet. I dag er Mølleparken et attraktivt tilholdssted for kreative bedrifter innen media, film og IT-virksomhet.  

Mølleparken 4 har en moderne og særpreget fasade, som gjør bygget lett tilgjengelig og synlig for ansatte, besøkende og forbipasserende. 

Pulserende Grünerløkka, Aleksander Kiellands Plass og Vulkan ligger i spaseravstand, med et rikt tilbud av alle servicefunksjoner, treningstilbud, café-/restauranttilbud og handel som man måtte ønske seg.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram