union-site-eng
Kontorlokaler i profilert eiendom i Nydalen

Type

Kontor, Garasje/Parkering

Areal

1545 m²
Nydalsveien 12b, 0441 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Beskrivelse

Nå er det ledige kontorlokaler til leie i Nydalsveien 12, sentralt i Nydalen. Nydalsveien 12 ble bygget som det første av totalt tre fremtidsrettede bygg i prosjektet "Spikerverket", som ble tegnet av MAD arkitekter. 

Med sin plassering i hjertet av Nydalen og med svært gode arkitektoniske kvaliteter, er dette et av Nydalens mest attraktive eiendommer. 

Lokalene ligger i 3. etasje og er totalt på 1545 kvm BTA.  Lokalene har en funksjonell planløsning og god takhøyde. Det er også stor fleksibilitet ift. endring av planløsning og tilpasning av lokalene. 

Alle krav til ventilasjon, universell utforming, miljø og energi er ivaretatt.

Som leietaker får man tilgang til mange felles møterom, auditorium, resepsjonstjeneste og en flott kantine. Bil- og sykkelparkering i eiendommen. 

 

Adkomst

Det er kort vei til Nydalen, enten du kommer med bane, buss eller bil.  Kjører du bil har Ring 3 avkjøringer i begge ender av Nydalen, og vel fremme er det gode parkeringsmuligheter. 

Nydalen T-banestasjon har 24 avganger hver time, med 9 minutter til Majorstuen, 11 minutter til både Nationaltheatret og Jernbanetorget. Nydalen har gode bussforbindelser i alle retninger.

Med Nye Torgbygget, og oppgradert T-baneutgang, går man direkte fra T-bane med broforbindelse over til eiendommen.

Flybussen stopper i Nydalen, og går direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen. Tar du toget, er Nydalen en stasjon på Gjøvikbanen med 17 daglige togavganger i begge retninger. Toget stopper ved samme stasjoner som Flytoget, ved Oslo S, Nationaltheatret og Skøyen. Ønsker du å sykle til jobben er det gode stier og veier til Nydalen, og vel fremme finner du gode dusj- og garderobefasiliteter. 

Beliggenhet

Nydalsveien 12 ligger midt i Nydalen, kun 100 meter fra Nydalen t-banestasjon. På Gullhaug Torg finnes det bl.a. matvarebutikk, vinmonopol, to bakerier, apotek og frisør i senteret. Nydalen har i de siste årene blitt en komplett bydel med et rikt utvalg av resturanter, kaffeer, shopping og fritidsaktiviteter. 

Gårdeier AVANTORs visjon er å være en ledende bydelsutvikler. Derfor fokuserer de først og fremst på behovene til menneskene som skal jobbe og bo i Nydalen. Selskapets forretningsidé er å være det mest fremtidsrettede og profesjonelle eiendomsselskap, og å ha bransjens største verdiskapning gjennom kjøp, utvikling, forvaltning og salg av eiendom. AVANTOR har et særlig fokus på å gjennomføre bærekraftig utvikling i Nydalen. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram