union-site-eng
Kronprinsens gate 17 - flotte kontorlokaler - unik takterrasse og konferanseavd.

Felles takterrase

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

203 m²
Kronprinsens gate 17, 0251 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Beskrivelse

Ingeniørenes Hus i Kronprinsens gate 17 er en flott og særegen eiendom beliggende sentralt i Vika. Bygget ble oppført i 1931 av Den Norske Ingeniør- og Arkitektforening og den Polytekniske forening. I dag huser eiendommen en rekke ulike aktører. 

Eiendommen og fasiliteter

Inngangspartiet fremstår som representativt med gode materialkvaliteter og dobbel takhøyde. 

Eurest drifter et stort kurs- og konferansesenter 1. og 2. etasje. Her finnes en rekke større og mindre møterom, i tillegg til en stor festsal som rommer 250 personer. 

På toppen av bygget er det opparbeidet en flott takterrasse til glede for alle byggets leietagere. Her har du en unik og fantastisk 360-graders utsikt over byen. Dette må oppleves!

Eiendommen er tilrettelagt med sykkelparkering og garderobefasiliteter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt i Vika, få minutters gange fra Nationaltheatret og Aker Brygge. I tillegg til å ha alt av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, byr området på et godt utvalg av restauranter, kafeer og butikker.

Innhold

Vi har for leie 203 m² BTA kontor i 3. etasje. Lokalene kan flyttes rett inn i, og arealene leveres med god kontorstandard, tilpasset leietakers behov.

 

Gårdeier

Med Eiendomsspar og Tekna som gårdeiere, har man en solid og profesjonell gårdeier bak seg. Dette er viktig for deg som leietaker, med tanke på at utleier har god økonomisk handlekraft og erfaring til å foreta fortløpende vedlikehold og tilpasninger av bygningsmassen.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram