union-site-eng
Akersgata 8 - Nye lokaler sentralt i Kvadraturen - 125m² egen tak terrasse

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

273 m²
Akersgata 8, 0158 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kjøreport

Nærområdet - Aker Brygge

Beskrivelse

Om eiendommen og lokalene
Akersgata 8 ligger sentralt plassert i Kvadraturen. Eiendommen er et flott bygg fra 1935 som kombinerer nye moderne løsninger med gode kvaliteter. I 2017 ble bygget rehabilitert med nytt inngangsparti, nye tekniske anlegg med desentraliserte ventilasjonsaggregater og tilpassede kontorer i alle etasjer. Fasaden ble i 1997 totalrenovert med ny stein- og kobberfasade på hele gården. Akersgata 8 fremstår i dag som et meget representativt og effektivt bygg.

Ledige arealer
  8.etg: ca 273kvm 

I dag består lokalene av hovedsakelig cellekontorer/teamløsninger, respesjon/sosial sone og ulike møterom. Eiendommen har en fin takterrasse på ca 150 kvm, som kan bookes til eventer.

Hvis ønskelig kan leietaker leie lokalene som de står i dag, men gårdeier ser det som naturlig å tilpasse lokalene ved behov, og i samarbeid med leietaker være med på å forme ønsket løsning og uttrykk. 

Ekslusiv takterrasse
Leietaker har tilgang til en egen takterrasse. Her kan man nyte en lunsj i varmen, eller tilrettelegge for interne arrangementer.

Parkering & sykkelparkering
I underetasjen har leietaker mulighet til å leie p-plass og benytte seg av byggets sykkelparkering.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt i Oslo sentrum, i øverste del av Kvadraturen. Nærområdet har de siste årene fått et stort løft med et rikt servicetilbud, som har skapt et pulsrende miljø. Kvadraturen har med dette blitt en foretrukket kontorlokasjon for et mangfold bedrifter. 

Akersgata 8 ligger i krysset Akersgata/Tollbugata, sentralt og godt profilert med kort vei til alt av offentlig kommunikasjon. Lokalene ligger midt mellom Karl Johans gate og Brasserie Hansken, kun en kort spasertur unna. Her traffikerer både t-bane, buss- og trikkelinjer med hyppig frekvens.  

Innhold

Eiendommen eies og forvaltes av Pecunia, som har en tradisjonsrik historie. Pecunia er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling og forvaltning. Gjennom å leie hos Pecunia får man som leietaker trygghet i leveransen, samt nærhet til forvaltningen.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram