union-site-eng
Lysaker Brygge - moderne kontorlokaler med sjøutsikt

Type

Kontor

Areal

740 m²
Strandveien 50E, 1366 Lysaker

Fasiliteter

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

Vi har gleden av å tilby flotte kontorlokaler i første rekke på Lysaker Brygge med fantastisk sjøutsikt.

Eiendommen
Meget ettertraktet kontoreiendom sjønært på Lysaker brygge. Den inneholder det meste en kan ønske av fellesfasiliteter og har blant annet kantine, parkering, samt stort og velutstyrt treningsrom og garderobe forbeholdt leietakere i bygget. Det er også mulighet for leie av båtplass og plass til kajakk i eget bryggeanlegg. 

Lokalene
Vi kan tilby ca. 740 m² moderne kontorlokaler i 3. etasje. Lokalene er nylig oppusset og har gode materialmessige kvaliteter som glassflater, parkett og teppegulv med et moderne og dempet fargevalg. Dagens løsning er en blanding mellom åpent landskap, sosiale soner, cellekontor samt møterom/stillerom. Lokalene kan også tilpasses nye løsninger hvis dette er ønskelig. I tillegg har man også et eget minikjøkken.

Beliggenhet
Lysaker brygge er et kontor- og boligområde ved utløpet til Lysakerelva rett på østsiden av Bærum, på grensen til Oslo. Området har et bredt utvalg av cafeer og restauranter, samt shopping på CC Vest senter like i nærheten. Knutepunktet for kollektiv transport på Lysaker Stasjon er ikke minst et steinkast unna eiendommen og har tilgang til tog, flytog og buss-forbindelse. Transporttid til Nationaltheatret stasjon er ca. 6 minutter med tog, samt 11 med bil via enkel avkjøring fra E18. Det er også fergeforbindelse fra Lysaker brygge.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram