union-site-eng
LYSAKER - Flotte lokaler i topp moderne fullservicebygg

Type

Kontor

Areal

255 m²
Vollsveien 2, 1366 Lysaker

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Beskrivelse

Vollsveien 2 - Representativt fullservicebygg med flotte fellesfasiliteter

Eiendommen fremstår som et moderne kontorbygg og huser i dag en rekke selskaper. Blant leietagerne er Oracle, Proenco, Fornebu Sparebank, Komplett Bank, og Sysco.

Det tilbys et rikt utvalg av fellesfasiliteter. Personalrestauranten oppgraderes med nye overflater og ny møblering. Dette vil være et hyggelig samlingssted for et avbrekk i en travel arbeidshverdag. Gårdeier bygger også nye og representative felles møterom i tilknytning til kantinen.

 

Lokalene

255 m²

Lokalene har gode lysforhold med gjennomgående lysinnslipp, og leveres med ny, moderne kontorstandard.  Eiendommens bygningsstruktur gjør at lokalene kan innredes meget effektivt.

Arealet egner seg godt til både landskap og cellekontorer.

 

Offentlig kommunikasjon

Vollsveien 2 ligger meget sentralt på Lysaker. Det er kun 5 minutters gange til togstasjonen hvor man finner Flytoget og en rekke lokale tog. Her stopper også flere ekspressbusser og busser til Oslo. Det finnes båtforbindelser til Nesodden, Asker og Aker Brygge.

Om du skulle velge å hoppe på sykkelen er det meget godt utbygget gang- og sykkelveinett enten du skal i retning Fornebu eller Oslo. 

 

Gårdeier

Eiendommen forvaltes av Aberdeen Asset Management.

Aberdeen Asset Management er en av Norges største utleiere av næringseiendom. Selskapet forvalter i dag nær 70 eiendommer – eller mer enn 700 000 kvadratmeter over hele landet. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram