union-site-eng
MAJORSTUEN - Moderne lokaler for helserelaterte virksomheter

Kontakt megler

Type

Kontor, Andre

Overtakelse

Omgående

Areal

509 m²
  Majorstuveien 38, 0367 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Heis

  Beskrivelse

  Eiendommen
  Majorstuveien 38 er en representativ eiendom med en attraktiv beliggenhet på Majorstuen. Bygget ligger i krysset Kirkeveien/Majorstuveien som gir god eksponering på gateplan. Representativt inngangsparti, som i likhet med fellesareal har blitt pusset opp i senere tid med bl.a. nye heiser.

  Bygningen ble oppført i 1964 og går over syv etasjer over bakken samt to kjelleretasjer. Det er forretnings- og kontorlokaler i 1. og 2. etasje, mens de øvrige etasjene består av boliger.

  Lokalene
  Vi kan tilby moderne og representative lokaler i 2. etasje. Lokalene er tilpasset for helserelatert virksomhet, og fremstår som innflyttingsklart.

  Per i dag består lokalene av en kombinasjon med behandlingsrom, ventesone, treningsrom, kjøkken og øvrige funksjoner.

  Lokalene har en god planløsning som bidrar til et effektivt romprogram. Lokalene leies slik de står i dag, men med mulighet for mindre tilpasninger.

  Det tilbys leie av parkeringsplasser i eiendommens parkeringskjeller.

   

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger sentralt på Majorstuen. Her har man et rikt servicetilbud rett utenfor døren. I nærområdet finner man restauranter og spisesteder som blant annet Kverneriet, Jacob Aall og Espresso House m.m. Lokalet vender ut mot Kirkeveien som er en godt trafikkert gate med et variert tilbud av nisje- og kjedebutikker.

  Det er stor gjennomstrømming av mennesker i området i dag og det er planlagt å bygge 1.500 boliger, barnehager og næringsbygg i nærområdet.

  Majorstuen vil bli Norges nest største knutepunkt for kollektivtrafikk etter at Fornebubanen står klar i 2021.

  Nærmeste holdeplass for kollektiv transport er Majorstuen, et knutepunkt hvor t-bane, trikk og buss møtes. Stoppet er kun 4 minutters gange fra eiendommen.

  Flytoget er kun en stasjon unna på Nationaltheatret. Det er også enkel nærhet til påkjøring til både Ring 2 og Ring 3.

  Utleier

  Eiendommen eies av Victoria Eiendom, og forvaltes av Eiendomsspar. Selskapet er et av Norges ledende eiendomsselskaper med mer enn 30 års erfaring i bransjen, og gjenkjennes ved høy kvalitet på eiendommene og førsteklasses beliggenhet. Selskapet består av 32 dedikerte og engasjerte medarbeidere som tilsammen har en kompetanse som dekker alle områder innen forvaltning og utvikling av eiendom. De setter leietakeren i sentrum og kan tilby høy kvalitet på eiendommene, personlig service og egen driftsavdeling.

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language