union-site-eng
Mariboes gate 6-8 Flotte lokaler med sentral plassering rett ved Torggata

Type

Kontor

Overtakelse

Q4 2021

Areal

778 - 1320 m²
Mariboes gate 6-8, 0179 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kjøreport

Beskrivelse

Velkommen til Mariboes gate 6-8 - flotte lokaler sentralt til i Oslo sentrum, nær Hammersborg og Regjeringskvartalet, Youngstorget og rett ved Torggata. Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har en stor parkeringskjeller samt sykkelparkering, og garderober med dusj.

I løpet av høsten får vi ledig ca. 778m² i 3 etasje, men det vil være mulig å koble på ytterligere areal hvis din bedrift trenger mer plass. Totalt areal utgjør da ca. 1.320m² på et plan - mao vil man kunne få svært effektive arealer med gode lysforhold.

Lokalene egner seg godt for flere typer virksomheter og kan leies slik de står, eller tilpasses for ny leietaker. Ved sistnevnte vil man sammen med interiørarktiekt kunne får skreddersydde lokaler etter ønsker og behov som gir et røft og kreativt preg - ta kontakt med megler for å se nærmere på hvilke muligheter din bedrift har i eienodmmen.

Fasiliteter

- Parkering
- Sykkelparkering
- Garderober
- Café

Beliggenhet

Eiendommen ligger lett tilgjengelig til i Oslo sentrum, både med bil via ringveiene og offentlig kommunikasjon. Trikk og buss har stoppesteder rett i nærheten, og det er kort gangavstand til Jernbantorget og Oslo S.

I området rundt Youngstorget har en rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design valgt å lokalisere seg de siste årene. Området er blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram