union-site-eng
Mariboes gate 6-8. Unik toppetasje rett ved Torggata

Kontakt megler

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

355 m²
  Mariboes gate 6-8, 0179 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Heis

  Beskrivelse

  Lokalene

  Vi har for leie 355m² i 6. etasje, som er eiendommens toppetasje. Her har et lokale blitt stripppet ned til betongen, klar til å pusses opp for ny leietaker. 

  Med en fantastisk takhøyde, mye lys, og utsikt til resten av byen, er dette et kontorlokale for den som søker det lille ekstra. 

  Eiendommen

  Eiendommen ligger sentralt til i Oslo sentrum, nær Hammersborg og Regjeringskvartalet, Youngstorget og rett ved Torggata.

  Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har en stor parkeringskjeller samt sykkelparkering, og garderober med dusj.

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger lett tilgjengelig til i Oslo sentrum, både med bil via ringveiene og offentlig kommunikasjon. Trikk og buss har stoppesteder rett i nærheten, og det er kort gangavstand til Jernbantorget og Oslo S.

  I området rundt Youngstorget har en rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design valgt å lokalisere seg de siste årene. Området er blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language