union-site-eng
Møllergata 4 - Flotte kontorlokaler i Oslo Sentrum

Type

Kontor

Areal

1060 m²
Møllergata 4, 0179 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Beskrivelse

Beskrivelse

Møllergata 4 er en kvalitetseiendom på hjørnet mellom Møllergata / Linaas gate. Bygget har et totalt areal på 6508 kvm fordelt på 6 etasjer + kjeller og huser flere spennende selskaper. 

Lokalene

Vi kan tilby BTA 1060 kvm i 4. etasje med hovedinngang fra Linaaes gate.  Arealet er innredet med åpent landskap, møterom, cellekontor og noen teamkontor. 

Lokalet kan tilpasses og innredes etter leietakers behov. Lokalet har god takhøyde (opptil 310 cm) og meget gode lysforhold. Innvendig lysgård/atrium gir lokalet fleksible innredningsmuligheter.

Beliggenhet

En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 5 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

Utleier
Eiendommen eies og forvaltes av Møller Eiendom.

Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for neste generasjon. Selskapet vil investere i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi samt bidra betydelig innenfor utvikling av nye og attraktive byområder. Møller Eiendoms kompetente organisasjon skal bygge videre på dette viktige leddet i Møllerfamiliens langsiktige investeringsstrategi, gjerne i samarbeid med andre eiendomsmiljøer.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram