union-site-eng
Moment 323 - På toppen av Nydalen tilbys nye lokaler i fullservice bygg

Type

Kontor, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement

Overtakelse

Q3 2021

Areal

620 - 8500 m²
Maridalsveien 323, 0872 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Kjøreport

Beskrivelse

Generelt 
På toppen av Nydalen, i Maridalsveien 323, finnes din fremtidige arbeidsplass. ‘Moment 323’ utvikles til å bli et sted for handling, kraft, bevegelse – moment. 

Moment 323 passer perfekt for bedrifter fra 25 ansatte og oppover. De ledige kontorarealene er effektive og fleksible, og nye leietakere vil enkelt kunne skreddersy lokalene til sine behov. Eiendommens beliggenhet blant frodige grøntområder, og store glassflater som gir rikelig med lysinnslipp, skaper et hyggelig innemiljø.

Moment 323 tilbyr flotte og moderne fellesarealer som personalrestaurant, auditorium og møteromsfasiliteter. I tillegg planlegges det for hyggelige uteområder for lunsj og sosiale sammenkomster. Bygget har større lagerarealer med enkel adkomst for varelevering og store kjøretøy. Det er svært god parkeringsdekning både for egne ansatte og besøkende, samt kort vei til offentlig kommunikasjon og "rett på" Ring 3.

Ledige arealer

U.etg - 1.650m²
1.etg - 1.610m²
2.etg - 790 - 3.340m²
3.etg - 620 - 1.260m²

Selvaag Sømløst i Moment 323
Sømløst er Selvaags digitale tjenesteplattform som binder sammen gårdeier, leietakere og leverandører på en ny måte. Målet er å forenkle hverdagen til hver enkelt medarbeider hos våre leietakere. Vi setter enkeltpersonen i fokus. Samtidig skal dette være en tjenesteplattform som skal skape nye muligheter for aktører som vil være leverandører til våre eiendommer.

Tjenestene kan omfatte catering og avtaler med både lokale restauranter og restauranter i Selvaags bygulv, på Løren og Tjuvholmen.  Kantineløsningen vil være digital der bestillinger gjøres enkelt via app. Det samme gjelder tilgang til garderober og booking av møterom og auditorium. Selvaag Sømløst sikrer økonomisk og automatisk oversikt over bruk av tjenester i bedriften. Sømløst fungerer også som eget kundesenter hvor bedriftene kan melde inn behov, f. eks. for vaktmestertjenester. Ulike servicetjenester kan etterhvert knyttes til tjenesten som f. eks. renseri, frisør, matvarer, PT, yoga, osv.

Målet er effektivitet, trivsel og produktivitet.

Beliggenhet

Det er direkte gangforbindelse mellom Moment 323 og Nydalen. En trapp på forsiden av eiendommen leder rett ned til det som i dag er et veletablert og vellykket bygulv i Oslo. En urban puls, side om side med grønne lunger og fossefall. Kafeer, restauranter, barer og shopping er en del av tilbudet. Nydalen har også eget hotell, Norges største kinosenter og en rekke servicetilbud. Tett på Nydalen finnes Storo med 120 butikker og serveringssteder. Nydalen er arbeidssted for internasjonale selskaper og kreative bransjer, samt en populær bydel for beboere og studenter. Mer enn 30.000 mennesker jobber, bor og studerer i Nydalen. I tillegg bygges flere leiligheter, barnehager, skoler, restauranter, kontorer mm. Nydalen har også egen t-bane og togstasjon.

Med direkte tilknytning til Ring 3, Maridalsveien, Nydalen og Tåsen er det enkel og rask adkomst fra alle retninger. Buss 54 stopper rett utenfor med avganger til sentrum. Det finnes også bussholdeplass i Bergrådveien. Det er omlag 10 minutters gange til Nydalen t-banestasjon og togstasjon, og omlag 8 minutter til Tåsen t-banestasjon. På under 3 minutter er man ombord på Flybussen. Området har et velutbygd nett av sykkelstier. Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter, og det tilrettelegges for ladepunkter for elbil.

Gårdeier

Selvaag Eiendom utvikler, leier ut og drifter eiendommer med et bærekraftig perspektiv, til glede for både dagens kunder og fremtidige generasjoner. I Selvaag Eiendom står initiativ og redelighet som bærebjelker i virksomheten. Det har blitt vist gjennom et stort antall prosjekter, hvor de forvalter og utvikler bygulv og eiendommer som utfordrer. 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram