union-site-eng
NYE OG SENTRALE KONTORLOKALER på Youngstorget. Unike lokaler som kombinerer historiske detaljer med moderne tilpasninger. 3,4m takhøyde.

Kontakt megler
Referanselokale

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

494 - 1005 m²
  Møllergata 23-25, 0179 Oslo

  Fasiliteter

  Bredbåndstilknytning

  Heis

  Områdetbilde

  Beskrivelse

  Velkommen til Møllergata 23-25!

  De to murgårdene Møllergata 23 og 25 ble oppført for pølsemaker Karl Edvard Olsen som hadde etablert seg som pølsemaker i 1868. Firmaet hadde egen fabrikkbygning med røkerier, kokerier og fryserier i bakgården.

  I dag er eiendommen pusset opp med ny fasade som bevarer den tradisjonelle arkitekturen samtidig som inventaret er revet ned og bygget opp på nytt – målet har vært å å etablere nye og inspirerende kontorlokaler av høy kvalitet. 

  Originale elementer fra bygget er bevart, som murvegger og gulvfliser i gangarealene,  og settes sammen med moderne innredning – sort kjøkken, betong gulv samt helt nytt ventilasjonsanlegg og belysning.  «Prikken over i’en» er den flotte himlingen med en solid takhøyde i hver etasje på 2,9-3,4 meter.

  Oversikt over arealene

  Det er kun to etasjer ledig – tredje og fjerde etasje! Ny og stor heis installeres med inngang fra bakgården og fører ansatte og besøkende fra 1. til 6. etasje.

  Andre etasje: 400 m2 (utleid)
  Tredje etasje: 511 m2 LEDIG
  Fjerde etasje: 494 m2 LEDIG
  Femte etasje: 345 m2 (utleid)
  Sjette etasje: 203 m2 (utleid)

  Totalt ledig areal 1.005 m2.

  Det er også mulig å leie hele utearealet på bakkeplan inne i bakgården. Det kommer ett glasstak over bakgården som gjør at arealet kan brukes hele året rundt.

  Uteareal i bakgård: 50 m2

  Adkomst

  Bygget har god beliggenhet med utsikt utover Youngstorget. Kort avstand til kollektiv transport med 7 min gange til Jernbanetorget og 5 min gange til handleområder som Karl Johans gate. Området rundt Youngstorget har blitt en hub for mat og drikke med etablerte og nye aktører som Justisen, Andre til Høyre, Nemisis, Himkok og Kulturhuset. Torggata bad åpner dørene med food hall i løpet av nærmeste fremtid. Dette sammen med etablerte aktører i bygget som Hells Kitchen, Illegal burger og Ball gir ansatte i kontoretasjene et godt mattilbud i umiddelbar nærhet.

  Innhold

  Ta kontakt for mer informasjon og visning. 


  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language