union-site-eng
Youngstorget - Lokaler utenom det vanlige som byr på historiske detaljer med moderne tilpasninger

Referanselokale

Type

Kontor, Andre

Overtakelse

Omgående

Areal

494 m²
Møllergata 23-25, 0179 Oslo

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning

Heis

Områdebilde

Beskrivelse

Velkommen til Møllergata 23-25!

De to murgårdene Møllergata 23 og 25 ble oppført for pølsemaker Karl Edvard Olsen som hadde etablert seg som pølsemaker i 1868. Firmaet hadde egen fabrikkbygning med røkerier, kokerier og fryserier i bakgården.

I dag er eiendommen pusset opp med ny fasade som bevarer den tradisjonelle arkitekturen samtidig som inventaret er revet ned og bygget opp på nytt – målet har vært å å etablere nye og inspirerende kontorlokaler av høy kvalitet. 

Originale elementer fra bygget er bevart, som murvegger og gulvfliser i gangarealene,  og settes sammen med moderne innredning – sort kjøkken, betong gulv samt helt nytt ventilasjonsanlegg og belysning.  «Prikken over i’en» er den flotte himlingen med en solid takhøyde i hver etasje på 2,9-3,4 meter.

Oversikt over ledig areal

Det er kun ett areal ledig i 4.etasje. Ny og stor heis installeres med inngang fra bakgården og fører ansatte og besøkende fra 1. til 6. etasje.

Det er også mulig å leie hele utearealet på bakkeplan inne i bakgården. Det kommer ett glasstak over bakgården som gjør at arealet kan brukes hele året rundt.

Uteareal i bakgård: 50 m2

Adkomst

Bygget har god beliggenhet med utsikt utover Youngstorget. Kort avstand til kollektiv transport med 7 min gange til Jernbanetorget og 5 min gange til handleområder som Karl Johans gate. Området rundt Youngstorget har blitt en hub for mat og drikke med etablerte og nye aktører som Justisen, Andre til Høyre, Nemisis, Himkok og Kulturhuset. Torggata bad åpner dørene med food hall i løpet av nærmeste fremtid. Dette sammen med etablerte aktører i bygget som Hells Kitchen, Illegal burger og Ball gir ansatte i kontoretasjene et godt mattilbud i umiddelbar nærhet.

Innhold

Ta kontakt for mer informasjon og visning. 


Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram