union-site-eng
Nyoppussede kontorlokaler i Klingenberggaten 5 - Flytt rett inn - Like ved Nationaltheatret

Sosiale soner/ drop down sitteplasser

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

466 m²
Klingenberggata 5, 0161 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Servicetilbud i nærområdet.

Beskrivelse

Generelt

Eiendommen er opprinnelig oppført i 1936 over 9. etasjer. Klingenberggaten 5 er en modernisert kontoreiendom, meget sentralt og profilert beliggende i Vika.

Arkitekturen og etasjene er utformet med tanke på modernitet, fleksibilitet og trivsel.

Klingenberggaten 5 er en arealeffektiv eiendom uten store fellesarealer. Eiendommen har et nytt, moderne inngangsparti som ble pusset opp i 2018.

Lokalene

Ledig areal:  466m²

Kontorarealet er ferdig oppusset med god og moderne kontorstandard anno 2018. Fra fronten av lokalene er det en fin utsikt mot sjøen og Rådhusplassen. De øvrige delene av lokalet har gjennomgående lysinnslipp som sikrer gode lysforhold for alle arbeidsplassene. Arealet egner seg meget god for åpent landskap, med gode sosiale soner og effektive møteorom.

Beliggenhet

Sentralt i hjertet av Oslos Central Business District, med en meget attraktiv beliggenhet i beste del av Vika, rett ved Nasjonaltheatret stasjon.

Eiendommen ligger på hjørnet av Olav V’s gt. og Klingenberggaten. Nærmeste nabo er Thiisgården og Hemsengården ligger diagonalt på motsatt side av kvartalet.

I kort gangavstand fra eiendommen finner du det meste du måtte ønske av butikker, restauranter, kultur- og servicetilbud.

Flere parkeringshus i området.

Visning
Kontakt megler for mer informasjon eller avtale visning.

Innhold

 

 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram