union-site-eng
OSLO SENTRUM / KVADRATUREN - Nyoppussede lokaler i toppetasje

Type

Kontor

Areal

288 - 1600 m²
Tollbugata 35, 0157 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Kantine

Beskrivelse

I Tollbugata 35 (T35) kan du nå leie kontorlokaler med en meget sentral beliggenhet og som tilbyr både felles kantine og møteromssenter.

T35 ligger øverst i Kvadraturen, mellom Stortinget og Akershus festning. Bygget ligger kun 100 meter fra Christiania Torv trikkeholdeplass og kun 300 meter fra Stortinget T-banestasjon.

Ledig lokaler

4. etg - 650 kvm

5. etg - 650 kvm

6. etg - 288 kvm

Adkomst

Bygget ligger lett tilgjengelig for gående og syklende. Oslo Kommune er også i gang med å oppgradere Tollbugata og Prinsens gate, som er hovedfartsårene gjennom Kvadraturen. I Tollbugata så etableres det en dedikert busstrassè og i Prinsens gate så blir det dobbelspor for trikk. Dette gjør at hele Kvadraturen får et løft samtidig som tilgangen til offenltig transport blir enda bedre. 

Beliggenhet

T35 ligger i den øvrige delen av Kvadraturen. Bygget ligger i gangavstand fra det meste av offentlig trapsort med både trikk, buss og t-bane kun 5 minutters gange fra bygget. Det er også kort vei til tog/flytog ved Nationaltheatret og båt ved Aker Brygge. Leietakere kan også nyte et rikelig utvalg av resturanter og kafeer både i Karl Johan og Christiania Torv. Det er også kort vei til Aker Brygge med sitt brede utvalg av resturater, kafeer og shopping.

Standard

Bygget holder en god teknisk standard. Inngangsparti, trappeoppgang og kantine ble pusset opp i 2014 og fremstår som moderne og representativt. Det er idag etablert CAT5 kabling med fiber inn til bygget og CAT6 kan etableres ved behov. Bygget har også felles kantine som ble pusset opp i sommer 2017 med ny fresh interiør og ny driver som lager mat fokusert på gode råvarer. 

Lokalene har store vinduer og god takhøyde som gjør at vi kan lage veldig kule lokaler med masse lys og luft. 

Etasjene blir fullstendig oppgradert for leietaker med ny glassfronter, vegger, tak og gulv!

Innhold

Lokalene kan leies samlet, eller hver for seg.

Lokalene er ribbet til betongen og står idag klare for oppussing i samarbeid med leietaker. Bygget har nylig pusset opp lokaler for andre leietakere i bygget og dette gir et godt innblikk i hvordan lokalene kan tilpasses. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere og mulig å tilpasse for universell utforming. Andre fasiliteter i bygget:

- Felles kantine 

- Felles møterom 

- Dusj og garderober

- Sykkelparkering

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram