union-site-eng
OSLO SENTRUM - Høy standard i klassisk eiendom - Prinsens gate

Type

Kontor

Areal

163 - 498 m²
Prinsens gate 21, 0157 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Beskrivelse

GENERELT

Prinsens gate 21 ligger sentralt til mot Prinsens gate og Nedre Slottsgate. Eiendommen ble oppført i 1897 og er en tidstypisk gård. Dette gir store flotte vinduer og god takhøyde.

Lokalene kan overtas som det fremstår i dag,  men utleier kan tilpasse lokalene til ny leietaker om ønskelig.

Prinsens gate 21 har gjennomgått omfattende oppgraderinger i de senere år, og kombinerer klassisk arkitektur med moderne løsninger.

LEDIGE AREALER 

 

2. etasje   163 m² 

5. etasje   290 m²

6. etasje   208 m²

Lokalene kan leies samlet eller hver for seg.  

Utleier

Utleier av Prinsens gate 21 er Promenaden Management. Selskapet forvalter blant annet Steen & Strøm og Eger og er ledende i utviklingen av området rundt Egertorget. Med Promenaden får man som kontorleietaker lokaler med høy kvalitet og en samarbeidspartner med en portefølje av eiendommer, sentralt beliggende i denne delen av Oslo sentrum.

Beliggenhet

Oppgraderingen av Prinsens gate ble i 2017 ferdigstillet, og gaten fremstår nå som en vakker hovedgate, hvor trikken binder Oslo S og Bjørvika med det øvrige sentrum sammen. Området rundt Prinsens gate, Nedre Slottsgate og omkringliggende gater representerer nå noe av det ypperste Oslo kan tilby av restauranter, food courts, internasjonale butikkmerkenavn og kulturtilbud. Disse kvaliteter er noe av årsaken til at bedrifter innenfor bransjer som teknologi og media trekkes til området.  

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram