union-site-eng
PRINSENS GATE - Forretningslokale til leie

Type

Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine

Overtakelse

01.09.2018

Areal

270 m²
Prinsensgate 18, 0157 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Beskrivelse

Prinsens gate 18 er en historisk eiendom beliggende sentralt i Kvadraturen. Eiendommen ble oppført rundt 1640 som enetasjesgård, før den på tidlig 1800-tallet ble bygget på. Christianias første ordfører, Andreas Tofte, bodde og drev kjøpmannsvirksomhet i bygget fra tidlig på 1800 tallet. 

I 2018 har bygget en kombinasjon av kontorbrukere, serveringskonsepter og forretning.  De senere årene har eiendommen blitt modernisert og er i god teknisk stand.  Bygget har en representativt fasade og en hyggelig bakgård. 

Beliggenhet

Eiendommen har meget god eksponering mot Prinsens gate, en spennende gate som nå revitaliseres. Etter at arbeidet med oppgraderte trikketraseer og bredere fortau er ferdigstilt, har det åpnet mange nye butikker og serveringskonsepter. 

Eiendommen ligger meget godt plassert i Norges beste handleområde med et mangfold av internasjonale merkevarer, department store, shopping gallery, spisesteder, kulturtilbud og opplevelser.

Innhold

Lokalene vi kan tilby ligger på gateplan med store og godt eksponerte vinduer mot Prinsens gate. Gårdens alder, arkitektur og historie gjør den spennende for retailere som ønsker spesielle og særegne lokaler

Arealene er ca 228 BTA / 270 BTA inkl andel av byggets fellesarealer. 

Vi ser etter utadrettet virksomhet som ønsker profilering i en ettertraktet gate. Har du behov for lokaler til retailkonsept, bevertning/servering, opplevelser eller annet ønsker vi å høre fra deg.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram