union-site-eng
Rådhusgata 4 - Nyoppussede lokaler med gode fellesfasiliteter - kun en etasje ledig

Velkommen til Rådhusgata 4 - Inngangspartiet oppgraderes med detaljer som omfavner byggets rike historie.

Type

Kontor

Overtakelse

Q3 2021

Areal

313 m²
Rådhusgata 4, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Kantine

Felles resepsjon

Kjøreport

Kort vei til Oslo S

Beskrivelse

Ønsker din bedrift å ta del i felleskapet i Rådhusgata 4? Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Eiendommen kan spore sin historie helt tilbake til 1720. Med sin karakteriske trappeinngang vil utleier skape et flerfunksjonelt bygg som byr på alt av fasiliterer tilrettelagt for et godt kontorbygg. Fremover skal eiendommen få nye leietakere, og utleier ønsker nå å skape et bygg som tilbyr sine gjester det lille ekstra, enten om man leier hele bygget eller etasjevis.

Fellesfasilitetene oppgraderes til en moderne standard, oppgraderte dusj- og garderobefasiliteter, det prosjekteres ny kantine, tilgang til gode fellesareal med tilhørende møterom, oppgradering av sykkelpakering, samt mulighet for å leie p-plass. 

Et overordnet mål er å skape et nytt produkt som gir leietakerene de beste forutsetningene for en god arbeidshverdag. Ønsker du å ta del i utviklingen av Rådhusgata 4 ber vi deg kontakte megler for nærmere prat, eller visning.  

Digital prospekt se - https://union.no/utleie-naeringseiendom/finn-ditt-lokale/ledige-lokaler/radhusgata-4-kvadraturen/radhusgata-4

Ledige arealer

1.etg - UTLEID
2.etg - UTLEID
3.etg - Ledig 313m²

Beliggenhet

Rådhusgata 4 ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.  

Standard

3D Illustrasjoene er kun ment som illustrasjon, og endelig resultat kan fravike

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram