union-site-eng
Rådhusgata 4 - Toppetasje skal pusses opp - tilgang til eksklusiv tak terrase og gode fellesfasiliteter

Lokalene i dag

Type

Kontor

Overtakelse

Q2 2021

Areal

350 m²
Rådhusgata 4, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

Generelt

Vi har til leie flotte lokaler i toppetasjen i Rådhusgata 4. Eiendommen ligger sentralt til med kort vei til alt sentrum har å by på. Gjennom å leie i Rådhusgata 4 vil man få mulighet til å disponere fellesfasiliteter som tilrettelegger for de beste forutsetningene for en god arbeidshverdag, les mer om fasiliteter under.

Et overordnet mål er å skape et nytt produkt med særegne detailjer som leietaker kan være med å påvirke.

Effektive og lyse kontorer

Vi har ledig ca. 350m² i byggets øverste etasje. Lokalene har vinduer fra gulv til tak som skaper et luftig og lyst interiør som gir lokalene et røft og kreativt preg. Kontoretasjen egner seg både for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Lokalene har en ekslusiv takterrasse som strekker seg langs hele fronten med flott utsikt.

I dag er lokalene ribbet til betongen, og skal oppgraderes og tilpasses for ny leietager.

Tilgang til felles kantine, møterom og garderober

I hjørnetbygget i Rådhusgats 4 vil man kunne benytte seg av et felles inngangsparti (se bildekarusell) med tilhørende møterom. Arealet kan disponeres for de ansatte eller til kundemøter og andre arrangementer. I underetasjen prosjekteres det en flott kantine og det bygges nye garderober for herre og dame. 

Felles takterrasse, parkering og sykkelparkering
 
Eiendommen har egen kjøreport til bakgård med egne parkeringsplasser som kan leies ved behov. I tilknytning til denne skal sykkelparkering utvides ila våren.

I tillegg vil man som leietaker kunne disponere en felles takterrasse i 6.etg som ligger skjermet til og fint til. 


Beliggenhet

Rådhusgata 4 ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Innhold

Ønsker du å ta del i utviklingen av Rådhusgata 4 ber vi deg kontakte megler for nærmere prat, eller visning.  

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram