union-site-eng
Rådhusgata 4 - Nye lokaler med gode fellesfasiliteter

Kontakt megler
Velkommen til Rådhusgata 4 - Inngangspartiet oppgraderes med detaljer som omfavner byggets rike historie.

Type

Kontor

Overtakelse

Q2 2020

Areal

167 - 1137 m²
  Rådhusgata 4, 0151 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Kantine

  Felles resepsjon

  Kjøreport

  Kort vei til Oslo S

  Beskrivelse

  Ønsker din bedrift å leie sitt eget bygg, eller ta del i felleskapet i Rådhusgata 4? Ta kontakt for ytterligere informasjon.

  Eiendommen kan spore sin historie helt tilbake til 1720. Med sin karakteriske trappeinngang vil utleier skape et flerfunksjonelt bygg som byr på alt av fasiliterer tilrettelagt for et godt kontorbygg. Fremover skal eiendommen få nye leietakere, og utleier ønsker nå å skape et bygg som tilbyr sine gjester det lille ekstra, enten om man leier hele bygget eller etasjevis.

  Fellesfasilitetene oppgraderes til en moderne standard, oppgraderte dusj- og garderobefasiliteter, det prosjekteres ny kantine, tilgang til gode fellesareal med tilhørende møterom, oppgradering av sykkelpakering, samt mulighet for å leie p-plass. 

  Et overordnet mål er å skape et nytt produkt som gir leietakerene de beste forutsetningene for en god arbeidshverdag. Ønsker du å ta del i utviklingen av Rådhusgata 4 ber vi deg kontakte megler for nærmere prat, eller visning.  

  Digital prospekt se - https://union.no/utleie-naeringseiendom/finn-ditt-lokale/ledige-lokaler/radhusgata-4-kvadraturen/radhusgata-4

  Beliggenhet

  Rådhusgata 4 ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.  

  Standard

  3D Illustrasjoene er kun ment som illustrasjon, og endelig resultat kan fravike

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language