union-site-eng
Rådhusgaten 5b. Attraktive kontorlokaler i Oslo sentrum

Bilder fra 4.etg

Type

Kontor

Areal

362 m²
Rådhusgaten 5B, 0151 Oslo

Fasiliteter

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Områdebildet

Beskrivelse

Attraktive og effektive kontorlokaler til leie sentralt i Oslo Sentrum. Beliggende i Kvadraturen, i nær beliggenhet til Operaen og Bjørvika.   

Eiendommen ligger sentralt og profilert i krysset Rådhusgaten/Dronningens gate.  Lokalene leies som det fremstår i dag, men med mulighet for mindre tilpasninger.

 

Arealer

5.etg: 362 kvm

Beliggenhet

Kvadraturen har et variert og urbant bymiljø med en god blanding av kontor, handel, kultur, boliger, restauranter og parker. 

Det er flere parkeringshus i nærheten med bl.a. Paleet Parkeringshus i Prinsensgate og Bankplassen p-hus under Museet for Samtidskunst. Kommunal og gratis ladestasjon for elbiler i Kongens gate like ved Akershus Festning.

Meget kort avstand til Oslo S og Bjørvika, samt Karl Johan. Flere bussruter traffikerer Kvadraturen gjennom Prinsens gate og Tollbugaten.  

Rett utenfor bygget ser man det nye Oslo vokse frem, midt i hjertet av hva byen kan tilby av offentlig transport innen buss, trikk, t-bane, tog og flytoget - samt lett tilgang på taxi og parkeringshus. I gatene rundt Kvadraturen ligger det nye restaurantkonsepter, hoteller, kunst- og kulturtilbud. 

 

Innhold

Lokalene består i dag av resepsjon, møterom og i kombinasjon av både cellekontorer/åpent landskap. Utleier kan tilpasse lokalene til ny leietaker, med. f.eks større grad av åpent landskap/cellekontorer dersom ønskelig.

Det er rikelig med vinduer som gir godt med dagslys til både arbeidsplassene og i møterom.

  

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram