union-site-eng
Representative kontorlokaler med cellekontor og teamkontor - Klare for innflytting - Inntil 35 p-plasser

Kontakt megler

Type

Kontor, Garasje/Parkering

Areal

500 - 1131 m²
  Bygdøy Allé 23, 0262 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Heis

  Kantine

  Felles resepsjon

  Kjøreport

  Oversiktsbildet

  Beskrivelse

  Generelt

  Kontorlokaler til leie i Bygdøy Allé 23, en representativ eiendom i et attraktivt område. Byggets har i dag et representativt inngangsparti, som i likhet med fellesareal har blitt pusset opp i senere tid med bl.a. skifer og stein på gulv. Eiendommen ligger sentralt i Bydøy Allé med kort vei til Solli plass som byr på et bredt utvalg av restauranter, kaffebarer og god tilgang til offentlig kommunikasjon.

  Ledig arealer

  - 5.etg:  1131 kvm - kan deles opp hvis ønskelig

  Kontorene har meget gode lysforhold som er gjennomgående i etasjen. Per i dag består lokalene av cellekontroer, teamkontor, ulike møterom og åpent landskap. Lokalene har en effektive planløsning som bidrar til mulighet for fleksible løsninger og god utnyttelse hensyn til arbeidsplasser. 

  Lokalene kan deles inn i mindre arealer, da det er mulig på benytte inngang både i Lambrechtsgate og fra Frognerveien. Videre kan lokalene leies som de er, eller tilpasses etter behov.

  Takterrase
  Etasjen har en ekslusive takterrasse. 

  Parkering
  I underetasjen kan man disponere p-plass og sykkelparkering. Totalt kan 35 parkeringsplasser fristilles.

  Beliggenhet

  Bygdøy Allé 23 ligger meget sentral på Oslo Vest. rett ved Solli Plass. Her finner man bl.a. de populære resturantene Villa Paradisio og Kverneriet, og her ifra er det kort vei til både Nasjonaltheatret og Aker Brygge. Andre servicetilbud som post, bank, butikker, restauranter etc. er tilgjengelig i nærområdet. Kiwi butikk finnes i byggets underetasjen.

  Kort vei til offentlig kommunikasjon med flere rutebusser og trikker som turer med hyggig frekvens. Bysykkel i samme gate. 

  Matrikkelinformasjon

  Gårdsnr: 211

  Bruksnr: 32

  Kommunenr: 301

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language