union-site-eng
Representative kontorlokaler med cellekontor og teamkontor - Klare for innflytting - Inntil 35 p-plasser

Type

Kontor, Garasje/Parkering

Areal

500 - 1131 m²
Bygdøy Allé 23, 0262 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Kjøreport

Oversiktsbildet

Beskrivelse

Generelt

Kontorlokaler til leie i Bygdøy Allé 23, en representativ eiendom i et attraktivt område. Byggets har i dag et representativt inngangsparti, som i likhet med fellesareal har blitt pusset opp i senere tid med bl.a. skifer og stein på gulv. Eiendommen ligger sentralt i Bydøy Allé med kort vei til Solli plass som byr på et bredt utvalg av restauranter, kaffebarer og god tilgang til offentlig kommunikasjon.

Ledig arealer

- 5.etg:  1131 kvm - kan deles opp hvis ønskelig

Kontorene har meget gode lysforhold som er gjennomgående i etasjen. Per i dag består lokalene av cellekontroer, teamkontor, ulike møterom og åpent landskap. Lokalene har en effektive planløsning som bidrar til mulighet for fleksible løsninger og god utnyttelse hensyn til arbeidsplasser. 

Lokalene kan deles inn i mindre arealer, da det er mulig på benytte inngang både i Lambrechtsgate og fra Frognerveien. Videre kan lokalene leies som de er, eller tilpasses etter behov.

Takterrase
Etasjen har en ekslusive takterrasse. 

Parkering
I underetasjen kan man disponere p-plass og sykkelparkering. Totalt kan 35 parkeringsplasser fristilles.

Beliggenhet

Bygdøy Allé 23 ligger meget sentral på Oslo Vest. rett ved Solli Plass. Her finner man bl.a. de populære resturantene Villa Paradisio og Kverneriet, og her ifra er det kort vei til både Nasjonaltheatret og Aker Brygge. Andre servicetilbud som post, bank, butikker, restauranter etc. er tilgjengelig i nærområdet. Kiwi butikk finnes i byggets underetasjen.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med flere rutebusser og trikker som turer med hyggig frekvens. Bysykkel i samme gate. 

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 211

Bruksnr: 32

Kommunenr: 301

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram