union-site-eng
RIMELIG KORTTIDSLEIE - NOK 1.950 PER M2 - Rådhuset / CBD - Innflyttingsklare lokaler

Flotte kontorer med utsikt mot Borggården

Type

Kontor

Areal

120 - 428 m²
Fridtjof Nansens Plass 2, 0160 Oslo
Moderne toalett med dusj

Beskrivelse

Fridtjof Nansens Plass 2 er en del av Rådhuspassasjen. Eiendommen er oppført i 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus. Bygget er totalt på ca. 10.100 kvm BTA og går over ni etasjer samt underetasje, hvorav 1. etasje benyttes til forretnings- og publikumsrettet virksomhet og øvrige etasjer er kontorlokaler.

Eiendommen har to representative og tiltalende inngangspartier, med adkomst fra Rådhuspassasjen. Det er personheis til samtlige kontoretasjer.

Lokalene

Alternativ 1:  308 m²: Lokalene fremstår som moderne, og er innflyttingsklare. Arealet er innredet med 7 stk. cellekontorer og møterom. Flere av disse er teamkontorer. Det er flott utsikt mot Rådhuset og Borggården.
Alternativ 2:  120 m²: Lokalene fremstår som moderne, og innflyttingsklare. Åpent landskap for 4-8 personer, møterom og kjøkken.

Leieperiode
Leieperiode vil kunne løpe til 30.06.2022.
Lokalene er tilgjengelig for overtakelse umiddelbart.

Området
Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun tre minutters gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane buss og trikk. Det er også kun et par minutters gange til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.

Utleier
Fremleie fra Sporveien. Eiendommen eies av Nordea Liv.

Visning
Ta kontakt med megler for mer informasjon, eller avtale om visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram