union-site-eng
Ryensvingen 5-7 - Ledige lokaler i fullservicebygg sentralt på Ryen

Velkommen til Ryensvingen 5-7

Type

Kontor, Lager/Logistikk

Overtakelse

Omgående

Areal

389 m²
Ryensvingen 5-7, 0680 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Parkeringskjeller

Beskrivelse

Eiendommen

Vi har for leie nye lokaler i Ryensvingen 5-7. Eiendommen ligger sentralt på Ryen og har en gjennomgående høy teknisk standard og er et flott moderne kontorbygg oppført i 2013. Det er gangavstand til Ryen T-banestasjon hvor linje 1 og 4 stopper, samt flere busstopp i umiddelbar nærhet. 

Bygget har en flott felles kantine i 4. etasje med direkte adkomst til takterrasse med gode solforhold. Se forøvrig leietakermiksen lengre ned i annonsen.

Lokalene

Lokalene ligger i byggets 4. etasje, og utgjør totalt 389 m².  Mulighet for å leie lagerarealer i kjeller.

Lokalene har et effektivt romprogram, med mye lys og fin utstikt med vinduer på alle sider, hvilket skaper trivelige og gode arbeidsplasser. Lokalene består av en blanding av åpent kontorlandskap cellekontorer, stillerom og møterom. Det er i dag en egen sosialsone / resepsjonsområde ved lokalets hovedinngang. 

Leietaker har tilgang til eksklusiv takterrasse.

Beliggenhet

Bygget ligger sentralt på Ryen i Oslo, mindre enn 10 minutters kjøreavstand fra sentrum. Området er et veletablert næringsområde hvor kjente eiendomsbesittere som Watrium, Bane NOR Eiendom, Tellus Eiendom, Centennial Eiendom og Møller Eiendom har posisjonert seg.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Ryenkrysset der Ring 3 og E6 møtes. Flere bussholdeplasser samt T-banen er beliggende i få minutters gangavstand fra Eiendommen. Ryen er et sentralt område med kort vei uansett hvor du skal hen, noe som er blant grunnene til at Ryen de siste årene har hatt en økende popularitet og stor tilvekst av ulike næringer. Ryensvingen 5-7 ligger nært på kollektiv- knutepunktet Ryen, hvilket gir enkel tilgang for ansatte og kunder. 


Leietakere
Eaton Electric, Sats, Rema 1000 (Dagligvare), Vanderlande Industries, Tellix AS, Smartoptics, tannlege, legekontor, fysioterapeut, dyreklinikk m.m.

Visning
Kontakt megler for ytterligere informasjon, eller for å booke visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram