union-site-eng
SENTRUM - Fleksible kontorer i hjørnegård - høy standard og gode lysforhold

Kontakt megler

Type

Kontor

Areal

386 - 1174 m²
  Grensen 12B, 0159 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Heis

  Kollektivtilbud i umiddelbar nærhet

  Beskrivelse

  Grensen 12B er en flott og moderne bygård, og huser i dag Cubus og Advokatoforum. Eiendommen har god eksponering mot gateplan fra både Akersgata og Grensen, som gir leietaker gode eksponeringsmuligheter. 

  I umiddelbar nærher ligger Karl Johan, som byr på et bredt utvalg av restauranter, kaffebarer, shopping, samt god tilgang til offentlig kommunikasjon.

  Ledige arealer

  - 3.etg: 394 kvm
  - 4. & 5.etg: 780 kvm

  Per i dag består lokalene i hovedsak av cellestruktur, men utleier ser det som naturlig å tilpasses ny leietaker hvis ønskelig - se 3D illustrasjoner i bilderull.

  Lokalene har store vindusflater som bidrar til gode lysforhold i alle etasjer. Dette kombinert med et effektivt romprogram gjør at alle arbeidsplasser i lokalet blir hensyntatt, og gir lokalene et godt romprogram (se plantegning).

  Beliggenhet

  Grensen 12 ligger godt plassert i øvre del av Kvadraturen, rett ved Karl Johan. I umiddelbar nærhet finner man bl.a. de populære resturantene i Steen & Strøm sin nye food-court, samt et bredt utvalgt av både servicetilbud og handel i Karl Johans gate og Prinsens gate.

  Adkomst
  - 50 m til Stortinget t-bane
  - Trikk og buss i samme gate
  - Parkeringsmuligheter i Sentrum P-hus
  - By-sykkel rett utenfor inngang

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language