union-site-eng
Showroom / kontorlokaler til leie - sentral beliggenhet med god eksponering

Fasade - god eksponering mot Rådhusgata

Type

Kontor, Kombinasjonslokaler, Andre

Overtakelse

Omgående

Areal

93 m²
Rådhusgata 4, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Kantine

Felles resepsjon

Kjøreport

Felles takterrasse

Beskrivelse

Nå kan din bedrift leie showroom / kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum med svært gode kvaliteter. Lokalene for leie er på 93m² og kan benyttes til kontor, showroom eller en kombinasjon. Lokalene blir liggende ut mot Rådhusgata 4 som gir god eksponering fra gateplan.

Fellesfasilitetene oppgraderes til en moderne standard med oppgraderte dusj- og garderobefasiliteter, det prosjekteres ny kantine, tilgang til gode fellesareal med tilhørende møterom, oppgradering av sykkelpakering, samt mulighet for å leie p-plass. 
Et overordnet mål er å skape et nytt produkt som gir leietakerene de beste forutsetningene for en god arbeidshverdag. Ønsker du å ta del i utviklingen av Rådhusgata 4 ber vi deg kontakte megler for nærmere prat, eller visning.  

Beliggenhet

Rådhusgata 4 ligger i nedre del av Kvadraturen, i overgangen mellom Oslo Sentrum og i nærheten av Bjørvika. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram