union-site-eng
Sjølyst Plass 1-2

Sjølyst plass sett fra Karenslyst Allé

Type

Kontor, Garasje/Parkering

Areal

980 m²
Sjølyst Plass 1-2, 0278 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Kontakt megler for mer informasjon

Beskrivelse

Velkommen til 980 kvm med arealeffektive lokaler i Sjølystplass 1-2! Lokalene ligger i 5. etasje og er i dag ribbet til betongen. 

Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass revitaliseres med mål om å skape et pulserende område hvor bedrifter og deres ansatte føler seg inspirert og kreative. Den følelsen begynner først og fremst i egne lokaler. Derfor skal leietaker være delaktig i å forme kontoret slik de selv ønsker. Åpne landskap, møterom, eller kontorer -- her kan dere velge en miks som passer for deres bedrift.

Arealene er lagt opp til gode sosiale soner hvor de ansatte kan fostre idémyldring og konversasjon. Store glassfasader på begge sider av bygget gjør at lokalene oppleves som luftige og lyse, og gir en følelse av å delta i bybildet rundt. 

I tillegg til gode parkeringsmuligheter på hele 500 plasser under bygget blir det et eget låsbart areal til sykkelparkering, med tilgang til dusj og garderobe. 

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.Fra Sjølystplass er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.Hva med å sykle til jobb? Sjølyst er endestopp i den nye havnepromenaden som strekker seg helt til nye Sørenga

Buss - 4 minutter
Trikk - 5 minutter
Tog - 5 minutter
Flytog - 5 minutter

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram