union-site-eng
Sjølyst Plass 1-2 - Flotte kontorlokaler på Skøyen

Type

Kontor

Overtakelse

Q3 2021

Areal

980 m²
Sjølyst Plass 1-2, 0278 Oslo

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Beskrivelse

Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass revitaliseres med mål om å skape et pulserende område hvor bedrifter og deres ansatte føler seg inspirert og kreative. Den følelsen begynner først og fremst i egne lokaler. Derfor skal leietaker være delaktig i å forme kontoret slik de selv ønsker. Åpne landskap, møterom, eller kontorer - der dere selv kan velge en miks som passer for deres bedrift.

Lokalene:
Arealene er lagt opp til gode sosiale soner hvor de ansatte kan fostre idémyldring og konversasjon. Store glassfasader på begge sider av bygget gjør at lokalene oppleves som luftige og lyse, og gir en følelse av å delta i bybildet rundt. 

Ledige lokaler
- 5. etg: BTA ca. 980 m2

Beliggenhet: 
Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Sjølystplass er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til E18.

Hva med å sykle til jobb? Sjølyst er endestopp i den nye havnepromenaden som strekker seg helt til nye SørengaØnsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram