union-site-eng
Sjølyst plass 1-3 - Attraktive lokaler i fullservicebygg sentralt på Skøyen

Type

Kontor

Overtakelse

Omgående

Areal

719 - 1700 m²
Sjølyst Plass 1-3, 0278 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

Generelt
Nå kan din bedrift leie nye lokaler midt i Karenslyst Alle, i Sjølyst plass 1-3. Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass revitaliseres med mål om å skape et pulserende område hvor bedrifter og deres ansatte føler seg inspirert og kreative. Den følelsen begynner først og fremst i egne lokaler. Derfor skal leietaker være delaktig i å forme kontoret slik de selv ønsker. Åpne landskap, møterom, eller kontorer -- her kan dere velge en miks som passer for deres bedrift.

Arealene er lagt opp til gode sosiale soner hvor de ansatte kan fostre idémyldring og konversasjon. Store glassfasader på begge sider av bygget gjør at lokalene oppleves som luftige og lyse, og gir en følelse av å delta i bybildet rundt. 
Lokalene er i dag ribbet til betongen og skal pusses opp for ny leietaker.

Fasiliteter

  • Kantine
  • Parkering
  • El-parkering
  • Sykkelparkering
  • Dusj/garderober

Ledige arealer

Alternativ 1 5.etg: ca. 1690m²
Alternativ 2 5.etg: ca. 980m²
Alternativ 1 6.etg: ca. 719m²
Lokalene kan leies samlet, eller hver for seg.

Beliggenhet

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. Du finner både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor i nærheten. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Sjølystplass er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter. Nær Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er også enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. Direkte opp til Smestad som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Hva med å sykle til jobb? Sjølyst er endestopp i den nye havnepromenaden som strekker seg helt til nye Sørenga

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram