union-site-eng
Skøyen - Attraktive lokaler midt i Karenlyst Alle

Type

Kontor, Lager/Logistikk, Undervisning/Arrangement

Overtakelse

Omgående

Areal

865 m²
Karenslyst alle 16, 0278 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Beskrivelse

Generelt
Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Lokalene
3.etg: ca. 865m²
Lokalene er ribbet til betongen og skal pusses opp for nye leietaker. Med god arealeffektivitet skal lokalene skreddersys ny leietakger med fokus på gode løsninger og et trivelig innemiljø, se illustrasjoner i karusell.

Beliggenhet
Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Visning
Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram