union-site-eng
Sommerrogata 17 - En klassisk perle på Solli Plass

Referansebilde fra tilsvarende leieareal i eiendommen.

Type

Kontor

Areal

428 m²
  Sommerrogata 17, 0255 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Heis

  Møbleringsplan - alternativ 2

  Beskrivelse

  Sommerrogata 17 er en representativ kontor- og forretningseiendom beliggende godt synlig ved rundkjøringen på Solli Plass. 

  Første etasje huser restauranten Villa Paradiso og BIT, samt PrivatMegleren Aveny. Blant de andre leietagerne er GOA, Day, Explore Equity og Einar Jarmund Arkitekter.

  Lokalene

  Vi kan tilby 428 kvm i 4. etasje. 

  Lokalene fremstår som elegante med god standard, ekstra takhøyde og store vinduer som sikrer godt lysinnslipp. Arealet ble pusset opp i 2017, og eldre detaljer som rosetter i taket ble godt integrert med de nye og moderne materialkvalitetene.   Lokalene er i dag innredet i en kombinasjon av teamkontorer, enkeltkontorer og møterom. Det er også etablert en hyggelig sosial sone i midten av lokalene med en stor kjøkkenøy.  Beliggenhet

  Sommerrogata 17 ligger sentralt plassert på Solli Plass med gangavstand til alt du trenger av servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

  Området har et godt utvalg av spisesteder og butikker. I 2021 åpner også hotell Sommerro - et prosjekt med 252 rom og suiter, flere barer, spisesteder og en kulturscene som rommer ca. 700 personer.

  Stoppestedet Solli og Lapsetorvet ligger rett utenfor bygget. Her går blant annet buss 21, 30 og 31, samt trikk 12 og 13.

  Det tar ca. 5 minutter å gå til Nationaltheatret Stasjon ved inngang på hjørnet av Slottsparken.

  Det er mulig å leie parkeringsplasser i nærområdet.

  Mer informasjon

  Ta kontakt med megler for mer informasjon eller avtale om visning.

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram