union-site-eng
Tårnhuset - Særegne lokaler kommer for leie i Karenslyst Allé 16

Eksempel på interiør

Type

Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement

Overtakelse

2021

Areal

500 - 3400 m²
Karenslyst Allé 16, 0278 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Nærområdet

Beskrivelse

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Lokalene

Lokalene for leie ligger i byggets 2.-og 3.etg og har tidligere vært leid ut til treningssenter SATS som nå fraflytter store fleksible flater på henholdsvis 1455m² og 1945m². Lokalene skal fremover pusses opp for nye leietaker og egner seg godt for både kontor, showroom og andre type virksomheter.  Lokalene har gode lysforhold med vinduer på flere sider og overlys som gir et luftig og trivelig innemiljø, se illustrasjoner i karusell.

2.etg: fra 500m² - 1455m²
3.etg: fra 500m² - 1945m²
Lokalene kan leies samlet, eller hver for seg med fleksibel oppdeling.

Sammen med utleier vil ny leietaker kunne skreddersy lokalene til sine behov.  

Beliggenhet

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Visning
Ta kontakt med megler for å avtale visning.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram