union-site-eng
Kreativt kontor/showroom med 4,2 meter takhøyde - fullservicebygg med felles kantine

Inspirasjonsbilde

Type

Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine

Overtakelse

2019

Areal

349 m²
Rådhusgata 5, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Beskrivelse

Transperia

Nå utvikles en ny kontoreiendom i Oslo sentrum. På en svært sentral beliggenhet totalrehabiliteres Rådhusgata 5, og det skapes et profilert og innovativt bygg. Beliggenheten er i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Den karakteristiske fasaden i glass gir opphav til det vi har valgt å kalle eiendommen; Transperia. Med vinduer fra gulv til tak slipper man omverdenen inn. Man får utsikt og impulser fra byen. Utenifra vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls. Transperia blir et åpent og miljøeffektivt bygg.

 

Kontorlokaler for fleksibilitet og nye løsninger

349 kvm unike kontorlokaler med 4,2 meter takhøyde og vinduer fra gulv til tak. Dette er lokaler for bedrifter som er på jakt etter unike lokaler med det lille ekstra.

Se for øvrig inspirasjonsbilder øverst i annonsen.

 

Servering

I Transperia vil du finne en stor og åpen personalrestaurant for eiendommens leietakere, med massive glassflater ut mot gaten. Hit kan du komme så ofte du vil og nyte noe vått eller tørt som gir arbeidsdagen en kjærkommen avveksling. Personalrestauranten skal være et sted der leietakere i bygget kan avholde arrangementer ved behov.  Første etasje skal videre inneholde en kafe' som også ment for publikum. 

 

Takterrasse

Eiendommen får en stor, unik takterrasse hvor man kan nyte byen, og hvor leietakernes kunder og ansatte kan samles.

 

Sykkelparkering og garderober

I underetasjen blir det garderober og sykkeparkering, hvor det legges vekt på en delikat finish. Transperia skal bli et kontorbygg der bedriftenes ansatte skal ha en effektiv arbeidsdag, derfor er en god start på dagen etter en treningsøkt viktig.

 

Utleier

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Deres filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest og sentrum. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid.

Se for øvrig nettside www.transperia.no, eller i fanen til høyre i annonsen, klikk på "Byggets hjemmeside".

 

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram