union-site-eng
Rådhusgata 5 - Unike lokaler med 4,2 meter takhøyde

Type

Kontor

Areal

338 m²
Rådhusgata 5, 0151 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Heis

Kantine

Området

Beskrivelse

På en svært sentral beliggenhet i Rådhusgata 5, er det skapt et profilert og innovativt bygg. Beliggenheten er i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Den karakteristiske fasaden i glass gir opphav til det vi har valgt å kalle eiendommen; Transperia. Med vinduer fra gulv til tak slipper man omverdenen inn. Man får utsikt og impulser fra byen. Utenifra vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls. Transperia er et åpent og miljøeffektivt bygg.

Lokalene

- Vi har nå kun ett ledige lokale igjen for utleie som kan være klar for innflytting innen kort tid.

 - Arealet ligger på bakkeplan og utgjør ca. 338 kvm. Store vinduer fra gulv til tak, og en takhøyde på 4,2 meter gjør lokalene unike.

- Lokalene er klare for å tilpasses for ny leietager.

- Kaffebrenneriet har åpnet vegg i vegg med det ledige arealet.

Servering

I Transperia finner du en stor og åpen personalrestaurant, med massive glassflater ut mot gaten. Hit kan du komme så ofte du vil og nyte noe vått eller tørt som gir arbeidsdagen en kjærkommen avveksling. Personalrestauranten er et sted der leietakere i bygget kan avholde arrangementer ved behov.  Første etasje skal videre inneholde en kafe' som også ment for publikum. 

Takterrasse

Eiendommen har en stor, unik takterrasse hvor man kan nyte byen, og hvor leietakernes kunder og ansatte kan samles.

 

Sykkelparkering og garderober

I underetasjen er det garderober og sykkeparkering, hvor det legges vekt på en delikat finish. 

 Utleier

Fram Eiendom er en av landets større private eiendomsbesittere med en total eiendomsmasse utgjørende ca 385.000 kvm. Deres filosofi er å være et fullservice eiendomsselskap med fokus på å eie, utvikle, drifte og leie ut solide eiendommer med god beliggenhet. Primærområdet er Oslo vest og sentrum. Fram Eiendom bestreber seg på å gi sine leietakere best mulig service til enhver tid.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram