union-site-eng
Valle View -Nybygg - Topp moderne kontorlokaler med en uslåelig utsikt

Type

Kontor

Overtakelse

Q3 2021

Areal

1040 - 2996 m²
Innspurten 11D, 0667 Oslo

Fasiliteter

Aircondition

Alarm

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Heis

Kantine

Felles resepsjon

Beskrivelse

På Valle bygges morgendagens kontorer og i løpet av forsommeren 2021 ønsker vi velkommen til Valle View! Her blir det mulig å leie mellom ca. 1.040 - 2.996 m².

Ledige arealer:
9. etasje:    1.040 m²
10. etasje:  1.956 m²
Totalt:         2.996 m²

Med en kombinasjon av moderne materialer og teknologi passer dette perfekt for selskaper med fremtidsrettede visjoner, både for egen business og for miljøet. Interiøret er røft og moderne, hvor materialer av treverk, betong, og glass blir brukt for å skape en kreativ og engasjerende atmosfære. Disse elementene er også gjenspeilt i uteområdet, hvor nærmeste nabo blir Valle Wood – Norges største næringseiendom i massivtre. 

Du kan ta en nærmere titt på det digitale prospektet her:  https://velgvalle.no/byggene/valle-view/utleie-prospekt

Adkomst

Offentlig kommunikasjon
Fyrstikktorget bussholdeplass ligger kun fem minutter fra eiendommen, hvor flere lokalbusser og flybussen stopper. I tillegg er Helsfyr T-banestasjon under 10 minutters gange unna. Her stopper linje 1, 2, 3 og 4. 

Bil
Med bil tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum, og rundt en halv time til Oslo Lufthavn.

Beliggenhet

Valle er allerede under full utvikling og vil i begynnelsen av 2024 være en fremtidsrettet destinasjon med puls og høyt aktivitetsnivå. Her kan du jobbe, bo, leve og oppleve. Det nye spennende området vil ha alt du trenger med restauranter, offentlig transport, dagligvare, servicetilbud, skole, grønne områder, treningsfasiliteter og mye mer. Vis-à-vis ligger Vålerengas hjemmebane Intility Arena. 

Du kan også lese mer om dette spennende prosjektet på www.velgvalle.no

Innhold

Lokalene vil leveres med høy standard og topp moderne fasiliteter. Interiøret vil være røft og moderne, hvor materialer av treverk, betong, og glass blir brukt for å skape en kreativ og engasjerende atmosfære.

Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram